48

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 45Ето че разбираш малко от идеи. Спомни си кой предложи "фонд Икономика"

47

Анонимен

преди 5 години

Миков, кога ще разбереш, че нов бардак със стари ***** не се прави. Без Станишев можеше и да догоните герП. Но разберете най-накрая - хората не ви го искат. Той се о*ра тотално и после покри в миша дупка. Сега на какъв бял кон реши, че може да се върне и да ви провали... Че и вие му се вързахте.

46

Анонимен

преди 5 години

Не знам дали ще има "разцепление" в БСП ама в орташката на ГЕРБ коалиция от пишман-патриоти ,разцеплението тръгна. Боце, Боцеее още две години как ще се карат направо не ти завиждам...

45

Анонимен

преди 5 години

Без политически пристрастия съм, до някъде ме кефи Бойко, но не гласувам за никой. Обаче Миков за мене е добряк, и има добро сърце - без да го познавам.

44

Анонимен

преди 5 години

БСП (засега) рабоити с лозунти от типа "За промяна" (mримерно)Хайде обясни КАКВО ще променяш, КАК ще променяш, КОЙ ще променя и ЗАЩО ще променя.

43

Анонимен

преди 5 години

39 - няма лошо средната заплата да стане 1400 лева, но да обясни КАК ще стане. Откъде ще намери парите.И аз мога да кажа, че направя залтата 5000 лева, нали? Това не е идея, а лозунгИдея е да обясниш какво ще реформираш, за да освободиш заети капитали или как ще привлечеш инвеститори

42

Анонимен

преди 5 години

Тоя Кирил Добрев с поведението си ще съсипе БСП докрай.

41

НЕКА ДА ПОКАЖАТ

преди 5 години

детайна справка как са гласували по квартали, защото имам ОБОСНОВАНО ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ, че освет турците, гласуващи под строй в Ц-те МАХАЛИ активността е достигала 70-80%. Познайте за кого....

40

Tangra

преди 5 години

Ще има ново разцепление в БСП. Нищо чудно Нинова да направи нова партия. Новото ляво. Уважавам я поне за едно. Опита се да скъса със старите номенклатури. Това е правилният път. Просто още време трябва.

39

Хахахаххаха

преди 5 години

Що не коментирате и пълната пародия на президентчето Първанов-събрал 1%,като по-голямата част от гласовете са от родата на жена му.Нъл беше мноо,умен, гоем политик и разбирач? И като е такъв- що една едва събира 1%?Щото всички некадърници от БСП са такива-ако ги подкрепи партията-ще съберат някой друг глас,ама като са сами- никой не им вярва!Защото всички знаят,че тия червените са тотални некадърници и крадци! А само залюпените пенсионери под строй гласуват за тях! Нещастници!

38

Анонимен

преди 5 години

По какво ще разберем, бе БСП е лява партия като при вас хора като Гергов, Манджуков, Гущеров са основното ядро, а "левият" Янаки го изфъшкахте.

37

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 36За идеите с казармата на ортаците му ли говориш или за идеите средната заплата да стане 1400 или пенсиите?

36

Анонимен

преди 5 години

Кой ще осъществява вашите идеи?Кирил Добрем Мутрата шеф на вътрешно - а, не мерсиИрина Бокова крадлата шен на външното - а, не мерсиимате един-двама по-читави като Янаки Стоилов и Драго Стойнев и корнелия би шута на Янаки, а Драго го махна от зам-председателстското място, за да няма конкуреция.

35

по твое време

преди 5 години

Миков:Водената от БСП коалиция получава най-ниския си резултат от началото на прехода 15,4% от гласовете. Той идва на фона на ниска избирателна активност малко над 48% от имащите право на глас български граждани са посетили урните. На пресконференцията след края на изборния ден Михаил Миков признава изборната загуба.Така че трай в ъгъла и не се обаждай!

34

Анонимен

преди 5 години

ОСновният проблем на БСП - НЯМАТЕ ИДЕИ1- Как си представяте икономиката. Ще остане ли подоходният данък? Не? че нали вие го въведохте? ще въведете прогресивен. Окей - колко ще ни струва това и какъв ще е ефекта.2. Ще намаляте данъци или ще ги дигате. Ако ще намаляте - откъде ще дойдат парите3. какво е отношението ви към бизнеса? не общи лозунги, а конкретни идеи. как ще го стимулирате. За или против регулации сте?4. Как виждате правосъдна реформа....и т.н.Идеи, идеи....а при вас липсват

33

ФУРГОН

преди 5 години

избирателна секция. Поставен до Ц-та махала. където се изнесли тези със съборените незаконни къщи. Те и тия са незаконни, ама с избирателна секция до входа. Е така се печелят избори. При 30% избирателна активност там била 60%. Брей Ц-то какви активни ЕВРОПЕЙСКИ граждани били, чуди се ГЕНКА ШЕКЕРОВА. Репортажа ще бъде апокрифно забравен...

32

Обективен

преди 5 години

Този явно не е разбрал, че проблема на БСП не е, че се е водела война срещу Станишев, а че Нинова не успя да го изхвърли от партията. Това пиянде не забеляза ли, че предложената от Нинова листа не беше одобрена, а насила вкараха Станишев.Впрочем спомняте ли си на едни поредни загубени избори от БСП, как Бойко Борисов му каза, да се държи здраво за председателския пост в партията, защото докато Станишев е лидер на БСП ГЕРБ никога няма да загуби.

31

Анонимен

преди 5 години

Миков, ако и ти беше изритал "един кабинет" народ от ГЕРБ както направи Корнелчето, сега щяхте да сте с 15% над тях. Виж колко е стопена разликата от твое време и не плямпай !

30

Анонимен

преди 5 години

Абе развила се е БСП, в срванение с това което беше при теб -10 процента - но това е тавана й...ако не измисли нещо много нетрадиционно не може да "счупи" този таван.

29

Ц-то вика САМО ГЕРБ

преди 5 години

плюска кебапчета, налива се с бира, носи в къщи торбичка с подаръци, няколко бутилки олио и вика САМО ГЕРБ. Нали всички гледахме клипчета от махалата и как ЦЕЦО лично товареше "подаръците' по колите...