24

Джамбазин

преди 4 години

ВМРО и Демократите са лабораторно почистени и опаковани за продажба на тези избори. Следва действие събиране на двата мутанта. Нито ВМРО има нещо общо с македонските преселници от 11-та година, нито Демократите са демократи.

23

Надя

преди 4 години

ВМРО излиза с високо вдигната глава, благодарение на българските граждани-родолюбци, които ясно се припознаха във тази партия. На Джамбазки не му е нужна реклама, нито пък на Слабаков. Така, че силната им листа, им помогна много.

22

Анонимен

преди 4 години

Оная Кремълска кoака юруш всички я мразят то и на изборите си пролича ...Толкова са одблъскващи с гнусната си пропаганда че дори почнах да изпитвам лека антипатия към всеки руско говоряш без да са виновни хората ...

21

Duh

преди 4 години

Каква клевета,каква нечестност бе ?!??! Точно от ВМРО СЕ ОПИТАХТЕ ДА МИ КУПИТЕ ГЛАСА БЕ...

20

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

1. Истанбулската конвенция2. Мерките срещу бг тираджиитеВота на турците става все по-многоброен. Евро депутатите на Е.р.д.о.г.а.н се увеличават. Накрая ще откъснат 1/5 от БГ.Защото белите българи не гласуваха. Затова купените секции успяха и този път.Защо не направим гласуването задължително, за да се преборим с КУПЕНИТЕ СЕКЦИИ В ГЕТАТА? Защо?

19

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Изпуснах си самолета. Сори тираджии ;( Ох, горкия да го оплачеш ;(

18

V H S

преди 4 години

До хахо Много пишат без да са чели (като Тато , много книги написал но не прочел нито една ) . Справката е общодостъпна и всеки ГРАМОТЕН може да си я направи . Всеки евродепутат си има и досие не е лошо преди произнасяне на присъдата мааалко да се попрочете .

17

мнение

преди 4 години

И аз мисля,че Джамбазки е ром от турски произход подобно като Каракачанов!

16

Джамбо

преди 4 години

Джамбаз, ти си просто дърдорко! Толкова си смешен, че ако можеш да се видиш отстрани, ще си посипеш главата с пепел.

15

До отомански

преди 4 години

Дори не ти чета коментарите,пиша минус,защото не чета друго освен кирилица.Ако те сърби езика *** в някой отомански сайт и лижи *** на вашия падишах ли беше или султан колкото си искаш.Хм , то не ,че от този сайт става нещо,амаайде...

14

Анонимен

преди 4 години

Този велик български депутат е с турска фамилия, която в превод е КОНЕКРАДЛОВ.Онзи ден упрекваше Мария, че не била с българска фамилия.Присмял се Хърбел на Щърбел.

13

хахо

преди 4 години

джамбазки защо не гласува против истанбулската конвенция отговорът е 4е си един голям паля4о и нищо не става от теб

12

VHS

преди 4 години

Аз мога да изброя нещата, които е направил но ти надали ще можеш дакажеш какво направиха другите . Той свърши повече работа от много други взети заедно . Някой евродупедати си пропуснаха полета за най-важното гласуване в мандата си . Това не са голи приказки а доказани факти .

11

ВОЛЯ

преди 4 години

Видя се поне, че ако има избори сега. ВОЛЯ са вън от парламента.

10

Щерю

преди 4 години

Волен Сидеров, Валери Симеонов, Веселин Марешки вече са политически трупове...

9

До 7

преди 4 години

В Шенген не ни допускат, заради корупцията и нулевите резултати. Влизането в Шенген се решава само на най високо ниво, тоест Бойко в случая. Ненавиждам всички партии, но ти казвам ситуацията. Да не мислиш евро депутатите имат кой знае какви права. Не могат да обикалят държавите и да налагат мнение.

8

aз съм прост

преди 4 години

Боко Тиквата го нарече тоя--Джамбазлията, че бил най-големият политик в България...Щом Тиквата го казва значи е вярно....

7

OTOMAN LEGACY..

преди 4 години

Jambaza nishto ne svurshi predishniya mandat..nito sme v schengen..nito v evro ZONATA.. Jivurka na gurba na vsichki bulgari

6

OTOMAN LEGACY..

преди 4 години

Toa Jambazin pak shte lapa...po 15000?/mesechno...tova pravi 5x12x15000=900000?×1,95=1798005 leva/mandat...A .uj vota ne e bil PLATEN...Samo glasopodavatelya ne vsima pari..poneje e zabraneno..Prokleti hayduci

5

Вреден

преди 4 години

Две мнения няма , Джамбазки е абсолютно политическо недоразумение ! Остава огромна загадка със какво е привлякъл избирателите ? Дали с това че не е отслужил военна служба ? Дали че нищо не върши ? Дали че е вреден въобще за обществото , камо ли за политиката ? Това е парадокс !