66

Анонимен

преди 4 години

Докато съществува БСП, ГЕРБ ще бъде без алтернатива...Именно заради БСП другите партии не могат да се намесят реално в предизборната борба...Дори и в тази ситуация комунистите са абсолютно вредни за България...

65

Чочо

преди 4 години

Червенотиквеничковчетата са в будна кома в положение наведено със силна чупка в кръста и силно гушнали за дузина пъти народната мъдрост-Гладна кокошка просо сънува .

64

Спокоен

преди 4 години

До 65 анонимник. А как реши, че ти си умен? Колко познат и банален коментар за завистлив, озлобен галошш като теб.

63

Байфидан

преди 4 години

До не е истина. Не са истина глу.постите ти за Костинброд, чувалите, прокуратурата и т. н. Като си купуваш грозде, все ти е кисело, нали? За разлика от теб българският народ не е глупав и знае кого да избере.

62

Социолог

преди 4 години

Казах ви, че ако Атаката мине 1.5% ще го режа вдъно.За сега няма да го барам :))))))))))))))))

61

iceblast88

преди 4 години

Ало журналистите, вие български език учили ли сте? Как така при избирателна активност от 25% за ГЕРБ били гласували 30% от имащите право на глас? Пак подлагане, пак лъжа и мазане. Кажете ги реално: ГЕРБ по малко от 10%, БСП по малко от 6%, останалите даже няма нужда да се споменават! Ако 30% от имащите право на глас бяха гласували за ГЕРБ, то тогава избирателната активност трябва да е 100% или всички да са гласували! Елементарно изказване объркахте!!!

60

До не е истина

преди 4 години

Не ги избира народът, след Костинброд и депутатите на ГЕРБ носещи чувалчета с бюлетини, трябва да ви е ясно, че изборите са манипулирани, просто ГЕРБ управляват ЦИК, местните общини, прокуратура и т.н.А фактът,че машините се били развалили масово, трябва да ви говори нещо.ГЕРБ няма да бъдат свалени с избори, и затова ще си управляват с ДПС, Воля и ВМРО.Нали не мислите, че след скандалите с апартаментите, ало ваньо, оградата, майките - народът ги избира.Народът не е толкова глупав.

59

Анонимен

преди 4 години

Това просто не е истина.Вчера бълг.народ позволи на ГЕРБ да мачкат,да изнудват да си купуват по още един апартамент за жълти стотинки.Народът за пореден път доказа че е *** много ***.

58

svetlio

преди 4 години

Исках да гласувам,но...нямах желание!

57

Анонимен

преди 4 години

Наглите *** пак ли ще кажат че те не са загубили и че гласовете за тях спрямо предните избори са се увеличили.Пълна липса на достойнство!

56

Анонимен

преди 4 години

много бързо преброиха, чак да не повярва човек. да не би предварително да са знаели с колко ще спечелят?!?

55

Анонимен

преди 4 години

Пирова победа за Бойко. Сега ще трябва да търси нов коалиционен партньор и ще го отнесат повечето калинки от администрацията гласували за него, защото ДПС слагат навсякъде своите калинки

54

Анонимен

преди 4 години

Ами сега...Доста тpoлове няма да си получат хонорара...Жалко за този къртовски труд...Явно глyпаците в България са намалели щом БСП отново загуби от ГЕРБ...

53

Анонимен

преди 4 години

Червените горски бандити отново изгубиха

52

Анонимен

преди 4 години

Всеки, който се е захванал с политика е безчестен и крадлив човек.

51

Sic semper tyrannis

преди 4 години

Нали ви е ясно, че не живеете в нормална държава? Живеете под една гадна тирания. Събуждайте се и хайде да унищожим тиранията!

50

Анонимен

преди 4 години

За това племе - само Герб! Герб до дупка!

49

Анонимен

преди 4 години

В секциите масово не е добавян машинният вот в протоколите!

48

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ ще печели до края на България. А този край хич не е далеч! Народът мре и се разбягва.

47

песимиз

преди 4 години

Абе, те тиквократите си броят, но се чудя защо толкова малко са си писали, само 30%. Сигурно се опитват да ни заблудят, но всички знаем.