12

Анонимен

преди 4 години

Патреот е, душа дава...

11

Кармен Младенова

преди 4 години

Един"патриот" ми каза:Нищо няма да се промени,доволните са много а недоволните са слаби,неорганизирани и лъгани....82458

10

До 1

преди 4 години

Това, че загубиха е вярно, но, че са патриоти, това е заблуда! Ако бяха патриоти, отдавна трябваше да са силен фронт и да действат за България, а не за себе си! Хората ги видяха, че са плю.мки и затова ги захвърлиха на бунището. Да ги видим сега, що за патриоти са, пак ще започнат с лъжите!?

9

Анонимен

преди 4 години

Ето когато някой приказва това,което иска да чуе народа какво се получава.Тоя няма един ден трудов стаж.Директно от университета стана общински съветник в Столична Община и какво свърши там?Едно предложение безумно направи да се забрани пиенето на бира в парковете.После директно евродепутат,гонеше бабичките на границата да се връщат за да не гласуват заедно с Валери Симеонов,въпреки,че гласуваха закон за задължително гласуване и имат лични карти като всички нас.После против ромите говореше и ето

8

Анонимен

преди 4 години

Заслужавате си мизерията, те ви лъжат вие си ги избирате пак и после ревете

7

Старшина смешников

преди 4 години

Жална ни майка хора! Всеки гласувал си заслужава управниците!

6

Анонимен

преди 4 години

Тези послушни момчета "асансьора' и тях ги е вкарал в играта да имат подкрепа в НС, когато правят нови закони за ограбване на каквото е останало. Войводата се оказва много послушен и верен гербер.

5

Иво-Биво

преди 4 години

И после как да не емигрират качествените хора? Вижте това човешко недоразумение на снимката. То е избрано да ни представлява. Къде с купуване на избирателни секции, къде с манипулации, няма значение, това същество ви представлява в Брюксел.

4

Анонимен

преди 4 години

Ония два плъхока - Волен и Симеонов губят право да са в парламента, считано от 00.00 ч. на 27.05.2019 г.

3

Анонимен

преди 4 години

ВМРО РАЗБРА КАК НЕ СЕ ГУБЯТ ИЗБОРИ,КАТО ДОБРЕ КРАДНЕШ ЗА ДА ДОБРЕ ДА СИ ПЛАТИШ

2

Страхил

преди 4 години

Дано да имат два мандата, че гласувах за тях.

1

Анонимен

преди 4 години

Интересна работа! Тези, които крадат апартаменти и търгуват български паспорти вдигат резултат...!!!!??!??! Всъщност - нормално! Заинтересованите да са на власт са мобилизирани, а повечето останали вече не ни интересува! Малко се възмутим, мрънкаме на маса, напишем си тук мнението, но да се вдигнем да ходим да гласуваме - няма да стане! Поне в тази ситуация!