15

П.Пейчев

преди 4 години

Абсолютно точно и вярно !!! Не подлежи на ... обжалване !!!

14

Анонимен

преди 4 години

Гледам тъпaнapитe искрено се възхищавате на тиквения Ум?С IQ 10 толкова.

13

Анонимен

преди 4 години

Бойко заши поредния шамар на Московците. Давай Бойко народа е зад теб!

12

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ са продължение на модела на управление на .Живков- партията държава и еднолична власт. А БСП не са никаква алтернатива. Герб имат късмет, че зад гърба им е ЕНП и хвърля насам едни огромни пари , за да слушкат. Народът е уморен и отвратен. Очаква истинската алтернатива. Според законите на историята, тя ще се появи скоро в лицето на качествено нови хора.

11

Изнервен

преди 4 години

Не мога да разбера как може продажни червени АНАЛизатори като Андрей Райчев, Кънчо Стойчев, Червен Колю и Първанчо Симеонов да се появяват сега по телевизията. Бок.луци червени, които манипулираха хората. Вместо да се извинят и скрият, те пак ми се пулят от екрана.

10

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Добре че тези...избори са само за 2 файтона хора,за което ни проглушиха ушите,че Боко ги спечелил.Ами честито на...печелифшите,но за българите нищо няма да се промени,защото...вкопчването на на ГЕРБ във власта е продължаване на...агонията.

9

Анонимен

преди 4 години

Корнелия , ние помним, вземаме си редовно гинкобилобата.

8

Ама много сте ...

преди 4 години

сигурни ,че БСП искат да спечелят--те си имат някакви партизански битки още от отряда Чавдар и всичко си продължава то срещу напористия Цветанов Дончев Бойко стои с извинение една жена която измести доста задкулисно силуети които стояха много по мъжки и борбено на сцената --не виждате ли ,че те изправят някакви колебливи неможещи по никакъв начин да се опънат на Баце- друго си е /драка / м/у Радев и който и дае от ГЕРБ в момента тези отгоре просто изглеждат като недоразумение ,компромис...

7

Анонимен

преди 4 години

В България алтернатива няма. Защото няма реална опозиция. Всички партии са марионетки, управлявани от едно място.

6

Анонимен

преди 4 години

Кой може да е алтернатива на най-големия гений на съвременността? На еманацията на Вселенския разум?"Аз съм *** и вие сте прости..."Самата свещена истина!Честито!

5

Анонимен

преди 4 години

Тиквата е най-умният индивид от този народ!А щом е така, време е немците да ни заличат чрез геноцид!Те знаят как.

4

юйъэж

преди 4 години

Аз на няколко пъти писах другари, но кой да чете, камо ли пък да чуе. Млъкнете бе, барем за малко млъкнете. Нямахте достойни отговори но не млъкнахте. Мълчанието ви щеше да бъде злато. Ама не, вие едно си баба знае, едно си баба бае. Пищяхте като ощипани.

3

Анонимен

преди 4 години

бсп - да се саморазпуснат по другарски.

2

Анонимен

преди 4 години

То беше ясно, че в България няма по-арен политик от бившия шофьор на Маргините, мyтpa и пандур на правешкия селянин Тошо!

1

shitkata

преди 4 години

Другарите се у*раа :):)