45

Анонимен

преди 4 години

Осъществи се преброяване на пълните ***.ци в БГ. Официално техния брой е 29 345 като най-голям е броят им в район Младост където са около 4% от живущите. Добрата новина е че се наблюдава намаляване на броя на тъ.паците в сравнение с предишното преброяване когато за целта беше използван Бареков

44

мм

преди 4 години

интересно ми е защо тия дето са откраднали по 100-200 000 евро за къщи за гости, защо се разминават само с оставка. защо те не влязоха в затвора за по 20 години.защо Цветанов и Цачева не бяха осъдени за взимане на подкуп в особено големи размери и не бяха осъдени на по 20 години.аз не мога да си обясня как така от Артекс ще им продадат жилища на 1/4 или 1/3" от пазарната цена. Може би заради хубавите очи на Цецка или Цецко.ако това не е рушвет, здраве му кажи

43

Баба Пена

преди 4 години

Пишете злобно за Иванчева -значи е читава.Българи,в Украйна един комик/шут/ стана президент.Това е як плесник и дебела тояга за всички управлявали до сега там партии.Тази отговорна задача в България трябва да изпълни Иванчева.Поела е по правилния път.Подчертавам - нейната позиция е по-изгодна.Има опит в управлението.Б-Ъ-Л-Г-А-Р-И време е да изметем всички партии от управлението,трябва да го вземем в свои ръце.

42

Студент

преди 4 години

Да-да-да,тая става за кмет на селцето Комарево! Ха, да й е честито отсега! А най-добре да кандидатства за кмет на Сливенския затвор! Там " победата " й е сигурна :)))

41

Тя,че не е наред

преди 4 години

Е ясно,но тези,които са гласували за нея хич не са наред !

40

Европейски парламент

преди 4 години

Иванчева събра повече от Атака. Май е време Белката да си събира куфарите и да се изнася към Москва. И да спират тоя булмач телевизия Атака, никой не иска да им гледа глупостите. Да пуснат на негово място канал с народна музика.

39

До 11

преди 4 години

Вие да не сте портиера на община Младост - бивш маникюрист?

38

11

преди 4 години

До До 11Абе, ти си много неграмотен, бе ***! Защо ви дават и на вас да се изявявате в интернет? Трябва да бъдат забранени със закон неграмотниците, за да не цапат виртуалното пространство!

37

Анонимен

преди 4 години

Да натооена беше,точно го написа.Натопена от човека,когото изнудваше за огромна сума пари.

36

Анонимен

преди 4 години

Аз съм ***.Иванчева нестава за Политик.Тя бе смазана пред очите ми.Затова гласувах.Минахме някакваграница.Ако вебер глътне водичка-Малка утеха.

35

Анонимен

преди 4 години

До Живите мъртви в БГЗаслепен от толкова много чистота май сте пропуснали да забележите количеството тъ.пота у тази дама?

34

До “11”

преди 4 години

Вие сте представителна извадка от тези 2% гласували за Иванчева.

33

Живите мъртви в БГ

преди 4 години

Иванчева е много по-чиста от такива като ГЕРБ, БСП, ДПС и ОП. Беше натопена. А тези, които наистина са крали като Цветанов, Цецка и т.н. няма да им търсят сметка.

32

До “11”

преди 4 години

Лошото е,че 2% от гласувалите сте грамотни точно колкото Иванчева.Ето това е истинското лошо.Лошо е,че няколко стотин хиляден квартал я избра за кметица с лозунга Няма да се строи повече в Младост,вие като най-големите наивници и се вързахте.А замислихте ли се как така няма да се строи?Аа,да,сетих се,просто тя ще крие документите и готово.А най-лошото е,че дори след като я спипаха по бели(по-скоро кафяви) гащички и я осъдиха на 20г,вие продължавата да и вярвате.Същите вие утре и за Слави...

31

Анонимен

преди 4 години

До ТкНе знаех, че "нормален" е синоним на "тъ'п"....Вие кога го узнахте?

30

11

преди 4 години

До ВъпросТи си неграмотен, бе въпросник! Кво питаш, след като не ти се разбира кви ги плещиш, а?

29

Анонимен

преди 4 години

До Само ще ти отговоряСамо за протокола: шамарът е върху лицата на гласувалите за това примитивно едноклетъчно. Самоударили сте се, скъпи дами и господа. Изказвам съчувствието си по този повод!

28

Въпрос

преди 4 години

Хора,вие сериозно ли смятате Иванчева за чиста като сълзица? Че всичко е исценировка на имотната мафия + управляващата партия? Нямам думи просто... оня ден срещнах на пазара Елвис, праща ви много поздрави.

27

Отдавна трябваше

преди 4 години

Браво Иванчева! Народът е с теб! Соросчетата побесняха!

26

Тк

преди 4 години

Изумително е, че Иванчева има такъв резултат. Пожелавам и да събере още сили и да продължи борбата срещу системата. Нормалните хора трябва да вземем нещата в ръце, стига с тия по партии. Аз ще я подкрепя. А ти?