155

Паисий

преди 4 години

Сега платените червени тролчета трябва да връщат парите!

154

dramaqueen

преди 4 години

ама като ви казаха за едни 80% - много обидени имаше

153

Олеее

преди 4 години

Абе какво преброяване.цели секции все още чакат с бюлетините за преброяване.Май всичко се знае предварително.Май пак ще намерят някой и друг чувал под няко бюро или канавка.

152

Анонимен

преди 4 години

"Това сочат данните от Exit Poll на Gallup International на евровота."Аз защо ходих да гласувам изобщо?Защо в секциите броят бюлетините и пишат протоколи с резултати?Казват по телевизора край на изборите и изкарват прогнози на няколко частни фирми като Галъп с проценти от ДОПИТВАНЕ!НЕ от бюлетини в урните!НЕ от протоколите с броени резултати!И всички медии ги коментират като РЕАЛЕН РЕЗУЛТАТ до десетата от процента и редят депутати.А МОЯТ ГЛАС КЪДЕ Е ПРЕБРОЕН БЕ? НИКЪДЕ?ИЗБОРИ А?

151

Нинова не е БСП

преди 4 години

Не трябва да се слага знак за равенство между Нинова и БСП, защото по-голямата част от привържениците на БСП не мислят като Нинова.

150

Нинова-какво става ?

преди 4 години

След поредица от последователни партийни хватки всъщност Нинова разцепи БСП успешно на две почти равни части. Дали е изпълнявала предварително замислена задача за разцепване на БСП или е от глупост и недалновидност вече няма никакво значение, защото резултатът е трагичен. Ако БСП не вземе спешни мерки да се раздели с Нинова следва неизбежна маргинализация на БСП.

149

Яков Кедми

преди 4 години

До пущинак. А турски поток да не достигне Сърбия ...Не е като да неможем да го направим олгински И газпром и вова олекват с 3 милиярда в долари инвестиция

148

Анонимен

преди 4 години

Най големия ГУБЕЩ е русия и кoаката на пропагандатаи( вперьод) на Волен 10 000 000 долара на година от североизток и само 20 000 гласа ФАКТ

147

славянин

преди 4 години

Какъвто народът - такива и властниците му, каквито властниците му - такава и съдбата му! *** народ - нагли и крадливи властници, нагли и крадливи властници - обречена държава! Елементарна логическа последователност!

146

славянин

преди 4 години

Всяка победа за ГРОБ е поражение за България! Откъдето и да се погледне България загива във всяко отношение - икономическо, социално, демографско, културно и прочее!

145

Анонимен

преди 4 години

Тепърва българите ще видят червения картон от Русия.Насраното прибиране на Б.Б от Турция,край на руска газ от 01.01 2020г.и край на еврофондове от догодина.

144

...

преди 4 години

До АнонименОтговора е- Средният човек е доволен! Аз съм такъв!

143

славянин

преди 4 години

На каква точно ''победа'' се радват ГРОБ-арите!? Че България всяка година намалява с 50 000 души и етническият и състав се променя катастрофално и индианските набези са вече ежедневие, което допълнително стимулира българите да се евакуират оттук!? Къде точно е ''победата''!?

142

Анонимен

преди 4 години

За пореден път *** те решиха вота, а българите си ...

141

западняк европеец

преди 4 години

Иванчева събрала повече от Атака? Лудата Белка да си събира куфарите и да си ходи в Москва. И да им спрат телевизията, да пуснат канал с народна музика на негово място

140

Анонимен

преди 4 години

Тези резултати са дадени за БГ.от Брюксел,още преди полвин година.Изборите са просто фиктивни.Така са наредили Големите началници и Юнкер.

139

пущиняк

преди 4 години

До анонимен 141,Пука й на Русия, че сме й показали червен картон. Гледай обаче руснаците на нас на не ни покажат червен картон, че ще ги питам тогава гербаджиите къде им е американската демократична газ и с какъв нефт ще работи Нефтохима, покрай който се издържа половината Бургас и региона наоколо!

138

void

преди 4 години

Това, че някои партии опорочават смисъла на изборите и спекулират с идеята, че едва ли не загуба на ГЕРБ ще е основателна причина за предсрочни парламентарни избори , няма нищо общо с реалността. Смисъла на тези избори бе да се избере европарламент. И не е толкова важно хора от коя наша партия пращаме там, важното бе да изберем политиката на коя група в ЕП искаме да се реализира. Ако имахме 10 партии, членки на ЕНП например, нямаше да има значение за кого гласува някой, който подкрепя ЕНП.

137

до 140!

преди 4 години

30 от 30 за Герба, но 25 от 30 зА червената чума! Тизи месец сте без рубли! Сори!

136

Анонимен

преди 4 години

ХАХАХАХА!!!!! Кърнелия си зае мястото в историята:) при 100% стегнат електорат постигна 8%! Браво, Българи! Бях ви отписал, но вие показахте воля! БРАВО< БРАВО! Искам да уточня - ГЕРБ е просто по-малкото зло, но поне е проевропейски! Българите окончателно показаха червен картон на Русия! БРАВО!!!!!!!