221

Емо

преди 5 години

Затваряй си миризливата уста и отивай под полата на синоптичката, дето те направи баджанак с половин България.

220

Анонимен

преди 5 години

Само баналности от този сбъркан човек.

219

Вижте резултатите

преди 5 години

От изборите в ЕС , русогъзолизциРазпадането на ЕС се отлага;)

218

Тракториста

преди 5 години

Видяхме го и тоя ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ а най бедните най корумпираните най продажните се оказахме ние а па за такива като тоя нещасник естествено че е ще е добре окраде сума и нещо като президент само лаеше квото му кажат господарите и тиквеника Бойко борисов а пак и който е прочел статията внимателно тоя *** в прав текст го каза Германия и Франция да си вървят напред а българите им *** м......та а ние избираме да ни управляват направо сме жалки

217

леле

преди 5 години

Защо интервюирате жаба ?

216

Мишо

преди 5 години

Този продажник, продал България за долари ще го накаже Господ!

215

рег. войни

преди 5 години

Че нали в ЕС дойдоха САЩ и бомбандираха Скопие и избиха мирни граждани

214

Дядо пророк

преди 5 години

Тук се напълни със врачки гадатели предсказатели

213

Анонимен

преди 5 години

Гнусна продажна *** !

212

Котаракът в чизми

преди 5 години

Цър, цър... мишленце 🐁

211

Анонимен

преди 5 години

Писна ми от национални предатели.За 30 години имаме повече продали България отколкото от Освобождението!!!Срам за всички българи!И днешният фарс...Нямам просто думи!Кога този *** народ ще се събуди?Никога!!!Всички сме на колене пред мафиотскополицейската мутренска държава!!!Не напразно всичко читаво се маха от тук!!!

210

Лауреата на наградат

преди 5 години

"Цион" за 2017 отново се изказа !!!!НИЩО по-гнусно няма на този свят от ротшелдския кибук наречен ЕС !!!това зло трябва и ще бъде УНИЩОЖЕНО !!!

209

Жана Хойт

преди 5 години

Великата европейска империя няма да се разпадне а ще се промени. Очертават се новите зони на глобално влияние - Австроунгарската империя, Скандинавия, Средиземноморието, Ориента. Бг е към Ориента . Поздрави от Кейп.

208

Анонимен

преди 5 години

Огроменуспех на Фараж и Салвини - всеки от тях взима по 30-31 процента

207

Анонимен

преди 5 години

Колкото повече натиквате Китай и Русия в ъгъла, толкова повече ще нараства вероятността за траен съюз между тях. После ще ривете

206

Анонимен

преди 5 години

До 221 Русомраз Последни вие ядохте "дедовия" преди 75 г., та още не знаете на кой свет сте, но акълът ви не увира

205

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен213"Започвам сериозно да се съмнявам, че господин Плевенлиев се е обрязал и носи кипа в свободното си време."За първото-сигурен съм, и то-от малък, за второто-вероятно. Друго се питам, нали беше успешен предприемач, в Германия, успешен строителен бизнес мениджър, бяха го намерили на паркинга в една лада и бяха оценили способностите му.Сега какъв бизнес развива? Не стои само на президентската си пенсия и хонорарите от ТВ изявите му, нали?Някой знае ли как си вади хляба?

204

Един от Северозапада

преди 5 години

Защо мине-не мине, ни го натрапвате тоя? Бивш президент? Първанов и Той е е също бивш, пък не ни ги натрапвате? Нещо за санирането не е ли казал, тоя път? Две теми имаше само, през мандата:"Да нашляпаве Русия!" и "Да санираме"...Втората-видяхме я-раздадоха се 2 милиарда държавна пара на Герберските фирми, дано не видим първата.....

203

до 217

преди 5 години

До АнонименКогато паднат на коча билярдите и по-точно през лятото -на куково лято.

202

Анонимен

преди 5 години

Плевнелиев е най-достойния човек , който е бил български президент.Бойко смяташе ,че лесно ще го манипулира обаче не стана . Опитаха се да го пречупят като загуби дете. Жельо и Живков така ги пречупиха , но с Плевнелиев не познаха. Затова Тиквун предложи Цачка та да изберат комуниста русофилистик Радев.