16

АНОНИМЕН

преди 5 години

Хора без работа...!

15

Анонимен

преди 5 години

Десетилетия не сме спали да разберем какво се е случило с точно този самолет.

14

znaiko

преди 5 години

Ако дамата се беше постарала, щеше да намери достатъчно снимки на Локхийд Констелейшън C121 S/N 8610, наречен Колумбин II, първи притежател на позивна Еър Форс 1, вместо да плесне първата попаднала й снимка на стар витлов четиримоторник (изглежда като Локхийд Електра, но не съм сигурен).

13

до места го

преди 5 години

Дир,Факти,Новини,Актуално,Фрог,другите са жълто-кафяво-бозави или на ББ! )))

12

Bad Company

преди 5 години

В самолетостроенето американците винаги са били 50 г. преди рашките независимо дали става дума за гражданска или военна авиация.

11

tamada

преди 5 години

Не е бил притежаван лично от президента. След като го сменят с Columbine III си остава при военните, които си го ползват до продажбата. Не ви ли идва наум, че ако беше личен на Айзенхауер, на купувача неизбежно е щяло да бъде казано, че е бил на толкова видна личност?

10

Анонимен

преди 5 години

Самолета на Путин дето го превозва прилича на дворец пред тия гробници дето гният по пустините и дори не могат да ги бракуват смислено и да ги претопят.

9

Гледна точка

преди 5 години

Нашия пъпешоний, защо не се вози на такъв, или иска на Ту - 144-ретро батка е модерно!

8

Анонимен

преди 5 години

Никсън, ако беше останал 5 мандата, ко хубуу щешидай

7

до 6

преди 5 години

До до 3Мани, мани........тези говедясали *** как изпържиха нашите момчета, вагнеровците......***!

6

до 3

преди 5 години

Краварите не могат да направят никой на *** освен собствените си ветерани, които ходят да умират в джунглите на Виетнам после купувaт самолети и ги носят в пустините на Аризона за да живеят като плъхове. Краварите са говедясали *** упралявани от един оранжев бабуин.

5

МЕСТЯ ГО

преди 5 години

Моля, дайте предложения за подобен на dnes.bg сайт, но на по-високо ниво. И ако може не купен от настоящите управляващи.

4

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3Е, то докато има *** и касапите ще имат работа........

3

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1Колкото и да се пенявиш срещу краварите ще те направят ***, няма да им е никак трудно защото ти вече си такова. А докато има *** на този свят ще има и кравари.

2

ЛЕТЕЦА руменчо

преди 5 години

хайде да литне и да кацне в президентството на *** / както казваше другаря брежнев/

1

Анонимен

преди 5 години

Не ги събира, а ги отразява с което допринася за климатичните промени и замърсява пустинята. Канада и САЩ са най-големите консуматори и производители на непотребни неща и съответно най-големите замърсители. САЩ е държава на 300 години - 70 години краварска хегемония и света се обърна на една капиталистическа клоака и то замърсена.