8

Анонимен

преди 5 години

САЩ....Носй- одговорност,....Дорй, за- нарочна, обида,....Какво- остава,...За, терорйсти- на- власт .....

7

Анонимен

преди 5 години

Иракският шиитски духовник Муктада Садр бил популист, защото научил хората си да протестират срещу войната и да издигат лозунги "Да на мира".През това време отан подготвя нова, още по-агресивна доктрина, в която няма място за думата мир. Сред авторите й няма популисти.

6

Анонимен

преди 5 години

Честно казано не вярвам Тръмп да нападне Иран.За това се иска кръстоносен дух като на Буш младши .Тръмп е бизнесмен ,на проблема отговаря с търговско решение за продажба на оръжие за СА.

5

Анонимен

преди 5 години

Израел е държава и хората там населяват тея места 10 000+ год преди н.е. Всичкии останали сте просто заядливии левундерии. Израел е там и ще бъде там след вас. И ще бие всеки маймуннн, който поиска част от земята й. Айде брадатии абуригении мечтайте си за друго :)))

4

Анонимен

преди 5 години

Какво означава че е иракски духовен лидер и е "популист" Моля Анисия Иванова да коментира как се ползват разни думички без да се осмислят.

3

Анонимен

преди 5 години

Защо? Нали са демокрация и живота е песен! След Кадафи всичко е ток и жици.

2

Анонимен

преди 5 години

До опетк 2 Исрал не е държава,тя е окупатор на чужди територии ,в същото време юдите са най гадното нещо случило се на човечеството и е крайно време да се вземат кардинални мерки срещу това прокълнато сатанистко племенц и това заразно зло ционизма да бъде изкоренен до основи,а (избраните) фюрера показа какво трябва да се прави.Не стане ли това ще продължават кървавите воини,банкерските грабежи и опитите да се заличи бялата християнска раса.

1

Анонимен

преди 5 години

ЗАЩО СВЕТОВНИЯ Ж И Д И НЕГОВИТЕ МЕДИИ НАРИЧАТ ВСЕКИ ПОЛИТИК КОЙТО НЕ ИМ ОТТЪРВА-ПОПУЛИСТ....МОШЕТА УЖ СЕ БАРАТ МНОГО(УМНИ) АМА НЯМАТ И ГРАМ ПИПЕ ДА ИЗМИСЛЯТ НЕЩО НОВО,А ИЗПОЛЗВАТ КАТО ПАПАГАЛИ ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ ЗАУЧЕНИ КЛИШЕТА