10

Анонимен

преди 5 години

Ха, подложки, изтрили сте ми съобщението?!Що така?

9

Продължава

преди 5 години

Има ги и психичните отклонения или менталните изкривявания, като социални заблуди или всякакъв тип социални отклонения. Примерно, че хетеросексуален мъж е социална конструкция, докато в същото време хомосексуална жена е нещо естествено и натурално. На другия край, в положителния смисъл, нестандартното мислене е резултат от повишено осъзнаване на реалността, което в повечето случаи е признак за повишена интелигентност.

8

Анонимен

преди 5 години

До тези, дето се раждат нестандартни: раждаш се празен лист и на него започва да пише всичко, включително и ти самия. Едно умение колкото по - отрано го развиваш, толкова е по - естествено за теб. Да е естествено нестандартното мислене за някого означава, че не е бил социализиран като малък. Да е бил социализиран и да може да мисли различно означава разширен мироглед или повишена интелигентност, а не нестандартност. Има и друг вариант - соципоатия или занижено осъзнаване на действителността.

7

Анонимен

преди 5 години

Като действате нестандартно. Каквото ти е в главата, това правиш. И обратно.

6

Глас от тоалетната

преди 5 години

Като пеем в тоалетната.

5

SHTANGI

преди 5 години

До Ко? Не!Щото са неудобни ве шматка.... ти явно си от удобните :D

4

Ко? Не!

преди 5 години

"които по природа се бунтуват срещу статуквото" .... да де, ама в историята на човечеството такива хора обичайно попадат в затвора. А по напредналите криейтиви - в лудницата.

3

Тъпчалгар

преди 5 години

Последната дума от заглавието на статията е напълно излишна.

2

Анонимен

преди 5 години

Абсолютни глупости. Човек е роден да мисли нестандартно. Това не се учи. Или го имаш, или не.Страшни простотии пишете в тая "медия".

1

Евгеника

преди 5 години

Да си нестандартен в мислене и действия не се учи, дами и господа. С това се раждаш и с времето го шлифоваш или го оставяш да закърнее, следвайки безличната тълпа от посредственяци. Същото е като това дали ще имаш класа или ще си чалгарка и/или татуирано мутре. Пролите си предават гените като заразена кръв. Средата играе само ограничена роля, с някои неща просто се раждаш. Може да имитираш нестандартност, или висока култура, но тогава си личи от километри, че това е поза.