36

Анонимен

преди 4 години

Абе майче - от какво си пак недоволно. Искаше машинно гласуване - има машинно гласуване. ИСакше БНБ да печата бюлетините- печата ги БНБ. Страхуваше се, че няма да станат в срок нещата - станаха в срок нещата. Сега пак си ти недоволна. Еми не може вечно да е на твоята.

35

Анонимен

преди 4 години

Тази не трябваше ли заедно с Бареков да носят наказателна отговорност за "Костинбродската афера"? Не написа ли тя тогавашния изборен закон? "Камиони с двойни дъна", "фалшиви бюлетини". Да ама в печатницата има 93 камери и работят! И двата кочана показани пред журналистите бяха брак. Да не говорим, че на следващия ден имаше интервю с червения депутат също печатал бюлетини за избори. Още стои в интернет.

34

Минаващ

преди 4 години

Да си спомним,че тя бе участник в аферата" Костинброд".Другият участник бе Бареков с тв7 на една банка ,която след една година фалира(фалираха)

33

Щирлиц

преди 4 години

И аз искам да се отървем от комунизЪма.

32

Бае ви Прое

преди 4 години

На тез избори Циката ша трябва да са понапрягне и да я послуша.

31

Анонимен

преди 4 години

МАЙЧЕ,ТОВА ТИ Е НАЙ СПОЛУЧЛИВАТА РОЛЯ,КОЯТО Я ИЗПЪЛНЯВАШ,МИЛА,НЕЖНА,СЪСТРАДАТЕЛНА,ЛЮБВЕОБИЛНА,ОСТАНИ СИ ТАКАВА ЗА ДА ТЕ ОБИЧАМЕ!

30

ЦВЪКИ ДАЖЕ СЕ

преди 4 години

До Анонимен НА 20ЧУДИ ЦИК, ЗАЩО НЕ ОБЯВЯВА РЕЗУЛТАТИТЕ? АМИ ТОЙ НА 26.05.2019 Г. Е НА ОГЛЕД НА АПАРТАМЕНТИ ЦЯЛ ДЕН!!! А И МАТРЯЛА ЩЕ МОЖЕ ДА СИ СВЪРШИ НЯКОЯ РАБОТА, ВМЕСТО ДА СИ ГУБИ ВРЕМЕТО!!! ТЕ В ПОМОЩНОТО, ТАКА СА ГИ УЧИЛИ, НЕ ОСТАВЯЙ ДНЕШНАТА РАБОТА ЗА 26.05.2019 Г.

29

Мая,

преди 4 години

За да са честни изборите обърни се главно към БСП .........

28

komitata

преди 4 години

Мая ги знае нещата -какви девизи прави-не е важно кой гласува а кой брои гласовете

27

мдаа

преди 4 години

Ама то полицаите вече ходят по домовете да заплашват хората на БСП да внимават!

26

Анонимен

преди 4 години

Помните ло е тая в парламента с оня Михов хахаххахаха то не *** такъв циркк. Толкова неподготвени на тея столове не са седяли. Още се смея, като се сетя

25

Анонимен

преди 4 години

Още се върти едно клипчу , на което кметът на Пловдив обучава подчинините си как да правят шашми в секциите! Интересен беше и онзи гербер, който на предишните избори влачеше едни чували и разпиляваше бюлетините по улицата! Въобще честни избори!

24

Анонимен

преди 4 години

Сега червената банда е подготвила компромат от типа: "*** докажи до 26-ти, че нямаш сестра!"На 27-ми ще докажеш, но ще е късно. Орешарски вече е разучил задните входове на сградите в София, а Пеевски си е купил ново кресло за шефския кабинет в ДАНС.

23

Анонимен

преди 4 години

Те обясниха, ама вие не искате да чуете.

22

Анонимен

преди 4 години

Така и не обясниха от герб защо костинбродската печатница беше подготвила още 400 хиляди бюлетини! Манолова помни добре!!

21

Ххл

преди 4 години

ИСКАМ СИ МОЯТА БЮЛЕТИНА - НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО -

20

Анонимен

преди 4 години

Цецо вече е написал протоколите. Остава ЦИК да ги подпише. Другото е ПУНТА МАРА.

19

Анонимен

преди 4 години

Искам Костинброд, ама де го Барека...

18

Анонимен

преди 4 години

Защо към ЦИК? Към ЦЕЦО да пробва...

17

Анинимен

преди 4 години

Всички тръпнем в очакване какво ли са ни подготвили другарите за деня за размисъл. В един такъв ден техният вестник (да не обиждам тоалетната хартия) публикува партийната книжка на Софиянски. После така и не я намериха, ама... Дудуков заедно с тая квачка пак в деня за размисъл блеснаха за Костинброд. Да, оня излъга достойни хора да го последват и се намърда в евро-парламента. После всичките излъгани се отрекоха от него, ама оня кво го грее... Даже не плати на хилядите си "застъпници". Та така.