25

анонимен

преди 4 години

Браво на мазния прокурор от спец съда.Колко хубаво лови плюнките на власта .Хванат ли го в чужбина прибират го на сигурно да не му се случи нещо забравим ли за него той вече се пие пиенето в някой бар.Драги роби да живее Б.Б.

24

Анонимен

преди 5 години

управляват ни престъпници, какво да очакваме друго?...

23

До 21

преди 5 години

Какво се чудиш?Тия с купените дипломи вече са на пазара на труда. Писачите - ок, ама доктори, инженери, учители... страшно е!

22

Георги

преди 5 години

Митьо очите в слуая е жертва ! Не го познавам какъв е, що е. Но преди 20 години някой от управлението на държавата го е назначил да движи наркотиците около бургас. В един момент са се извъртяли и сега го пускат по течението. Трябва в затвора да има генерали, поковници и други бивши служители на държавния апарат които са реално виновните за престъпленията на очите. Рибата загнива от главата.

21

Анонимен

преди 5 години

До ПитащНе се чуди. Убедих се, че всички писачи в сайта (ще ме изтрият:) ) са бягали от час по български в училище. Някои са пропускали часовете и по други предмети, например математика, история, западен език ... :)

20

Данчо от Елин Пелин

преди 5 години

Още ли не се е кандидатирал за евро депутат? Така ще стане свой сред своите....то той винаги си е бил такъв.

19

Анонимен

преди 5 години

Дай боже такива екстри на всеки ,,невинен"пандисчия в боиколандия.Какво да очакваш друго, само им виж ,,министъра" и не питай за друго.

18

Анонимен

преди 5 години

До ... -утре го дай на шефа ...да не идваме.Ами да не е ставал пазач в затвора като не може да издържа на натиск да напусне и да стане пазач на паркинг.

17

Victimized

преди 5 години

ДО питащТова не са журналисти, това са услужливи стенографи на властта.Ако гледаш медиите ще си помислиш, че сме най-проспериращата държава в Европа.

16

Питащ

преди 5 години

" Делото на Очите отложено, в килията му - телефони, дискове "и по-надолу " .......В реанимацията, където са настанени двамата ...... "П.П.Альооооо, аФтора на статийката, 5 / ПЕТ / реда ...... 5 неточности.Уж в килията ама то било в реанимацията!Язък, че баща ти е похарчил толкоз пари да те научи на четмо и писмо. И ТАКИВА, като това журналистче, ЩЕ НИ ДАВАТ ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ?????Но какво можеш да очакваш от двойкаджии и тройкаджии. За жалост такива останаха в Бг-то!

15

Роб на влаЗта

преди 5 години

Всеки пише глупости и е много корназ но от тел.си ...Да си представи че той е пазач със заплата от 1000лв.и безработна жена с 2деца и някой от мутрите му даде телефон у тях с думите -утре го дай на шефа ...да не идваме.Дори и за пари няма да питате .

14

И.Б.

преди 5 години

След като един от подсъдимите - Юмер Ахмед - е в неизвестност, т. успял е да избяга и да се прикрие, може да се осъди наличният престъпник. След като се издири отсъстващият,да се осъди и той. Показанията на свидетелите са вече налице, така че може да го осъдят по бързата процедура. Ако в Наказателния кодекс не се предвижда такава процесуалност, крайно време е да се реформира в назования смисъл. Така няма да се протакат делата.

13

Тинев

преди 5 години

Браво на Бойко Борисов, държи на хората си!

12

Анонимен

преди 5 години

Щерката пита ли се,защо майка и не е жива или охолния живот е по силен от майчината любов.

11

НОРМАЛНО

преди 5 години

В СТРАНАТА НА ВСИЧКИ НИВА СЕ ШИРИ ПОДКУПНОСТЕДНИ ПОЛУЧАВАТ ПОДКУП ВЪВ ФОРМА НА АПАРТАМЕНТИПАЗАЧИТЕ В ЗАТВОРА ЗА " СУХО"ЩЕ ТИ ВНЕСЪТ И КАЛАШНИКОВСТРАНА НА МЕЧТИТЕДА СИ НА ВЛАСТ В ТАКАВА ***

10

Анонимен

преди 5 години

в реанимацията ?? журналисите имат ли представа какво е реанимация?

9

ЩОМ ЦЕЦА МАЙКАТА

преди 5 години

на РАБФАГА беше министър на затворите какво да чакаш от подчинените и. Щото БАРНИТО той горкия пък как си намира ключа от кабинета не знам

8

Victimized

преди 5 години

Ако някога сте се съмнявали, че този спец съд, дето си го създаде Бойко е лично негов и там минават всички дела които иначе биха случайно попаднали на малкото останали съвестни съдии, е време да спрете. Само вижте как се движат там чисто политическите дела срещу Иванчева, и срещу КТБ. Обаче заради Очите ще се точат колкото кажат. Бухалка на властта и на прасчо, дето скоро ще стане евро депутат, за да може да не ходи на работа и там.

7

ДЕТЕКТОР НА ЛЪЖАТА

преди 5 години

ЕЖЕСЕДМИЧНО за всички надзиратели и така до самия връх - БАРНИ РЪБЪЛА

6

Анонимен

преди 5 години

Така е при ГЕРБ!Тиквата се грижи за своите.Някой ще каже да изгори бушона-шефа на затвора,но на него отгоре му нареждат.Всичко е вързано до най-горе при ГЕРБ и решенията ги взима само Тиквата!