214

баба мара

преди 4 години

ама мрем наи много от мръсния въздух и защо всички да идват в софия

213

може ако

преди 4 години

може да побере още толкова хора но само при условие ,че забранят автомобилите над 20 години.

212

Пактът задължителен

преди 4 години

Скоро четох, че т.н. Пакт за Миграция ще стане задължителен за всички страни. Явно че, Световния Елит е вече на пряката отсечка да заличи Европейците. Ако Иран бъде нападнат, веднага отпуска бента за още 3 милиона афганистанци към Еропа. А познайте откъде ще се опитат да минат те ? След изборите за ЕП влиза в сила Дъблинското споразумение - първата стран от ЕС където стъпят нашествениците е ЗАДЪЛЖЕНА да ги приеме. Наздраве !

211

АfD Германия

преди 4 години

Подготвят българите за новите " златни парчета" (Goldstuecke) на Меркел. Акои не се вдигнете, като Орбан и Салвини, с България е свършено. Оставяйте се Б.Б. да ви залъгва все още с магистрали.

210

Анонимен

преди 4 години

Какво мрънкате, бе?Бойко е казал: "Още един милион в София." Значи може София да побере още един милион. Ако няма откъде да се вземат - той ще ги направи."Аз вярвам само на този човек"

209

Анонимен

преди 4 години

София може да кандидатства за европейски град-фавела. Наистина е уникална гледката на гората от панелни блокове нашарени с изолации във всички цветове на дъгата. Все едно си в Рио!

208

Анонимен

преди 4 години

Тези са луди. Младост е прнаселен от "всичкото ***", което се засели през последните години. Няма къде да се паркира, а задръстванията по Малинов са ужасни.

207

Хамди от Бурса

преди 4 години

При тези над 60% празни жилища може спокойно още 2 милиона да бъдат докарани от Судан и настанени иц цяла София Няма и да се усети.

206

Анонимен

преди 4 години

Ако тези хора си седят по апартаментите и не ходят никъде - може. Иначе поне половин милион нови коли и още толкова пътници и градът се блокира тотално. Архитектът да вземе да си върне дипломата.

205

Анонимен

преди 4 години

Очевидно София ще бъде България - град държава. Останалата част ще я подарим на чужденците ......... на Турция, на Гърция на Македония и на който се сетите. Това ще направят политиците ни!

204

Анонимен

преди 4 години

Този не се чува какви ги говори. София се задъхва.Инфраструктурата на града не може да поеме толкова хора. Мръсен въздух, блокове на една ръка разстояние. Липса на паркове и зелени площи. Застроиха всички градинки, паркирани коли в малкото останали площи. Има само една дума престъпници, които трябва да са в затвора, а не да дават интервюта.

203

OK

преди 4 години

Сега в овчата е трудно да паркираш и в същото време не спират да строят нови жилищни сгради...без парко- места, разбира се. 250 000 от този потенциален нов милион да се настанят там и ще трябва да се движим по покривите на колите.

202

Идат вече ...

преди 4 години

... в момента "новите софиянци " само чакат да им бъдат подписани документите за депортация на арабски и африкански мигранти с отказано гражданство в Германия , Белгия и Франция .Да са ни честити, новите Тиквени семки , безкрайно благодарен електорат който ще си живурка в родината ни на социални помощи, безплатни ток и вода и щедро плащани от работещите българи сметки .

201

опетков

преди 4 години

До Анонимен Грешка на журналягите от сайта "днес". В оригинала е написано 550 жилища на 1000 души население.

200

Барселона

преди 4 години

Най добре ще да е цяла България да се премести в София...

199

Иван Пешев

преди 4 години

А Драгалевци и Бояна още 2 млн, бежанци може да поемат хем близо до планината и тези които ги милеят за тях !!!

198

Гражданин

преди 4 години

Означава, че журналистите са най-неграмотната част от населението

197

Анонимен

преди 4 години

На 1000 човека население се падат 55 жилища?!!? Какво трябва да означава това??!!?

196

Анонимен

преди 4 години

Може, защо да не може, като по статистика 26% от жилищата в София стоят празни.

195

Ми той умрял ма

преди 4 години

Абе Любчо ,а като си дойдат с колите тези 1,4 селяка къ я виждаш софия бе? София не е конструирана за толкова автомобили пътищата не са ,улици ,булеварди то и сега е нетърпимо ,*** се изхождаш по темата много смело бе Любе.