16

Активист на БКП

преди 4 години

А дали има информация за едни 50 000 000 ? ,които един дебеланко взе от едни Бг паспорти ???

15

1

преди 4 години

агенте ,а имаш ли информация ,за задържаните албански терористи,с твоите паспорти.

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 8Първо се научи да пишеш на кирилица, а после контактувай с нас!

13

Анонимен

преди 4 години

Че то такава "информация" има само в тиквата (пардон....в главата) на нашичкия министър-председател!!! Боже, по-смешен от този министър-председател не сме имали, може би като поведение по-смешен беше само наш роско!

12

Анонимен

преди 4 години

Нямал информация. Ами, че то при 7 милиони напечетани бюлетини има бол за фалшифициране.

11

Анонимен

преди 4 години

Мисля си, че мутрите гласят тотална изборна машинация и на принципа гузен негонен бяга се опитват да манипулират и бягат от отговорност! Няма честни избори в България!

10

Анонимен

преди 4 години

До 2. Аха, имотна сделка значи? А защо точно сега?

9

Валери

преди 4 години

До зевс и манипулация. Ццц, мислех, че не са останали ***.оти, които да не са разбрали, че Костинбродската афера беше дело на Станишев и Доган.

8

Анонимен

преди 4 години

Maja manolova drugara i barekov vi raskri v kostin brod sega kataka4smov podgasniki na gerb treperat oschte kokala ne im se puska vlasta gi pravi debeli bogati nahalni kakvo stsva s samoletite be e16 ? Skapi4ki sa debelazi avanta ot usa njama avsntata sabg e samo ot putin ako iska oba4e aude jaschte piite i debeleite vs sa vas e gratis karaka4anov e v apartam gei no ne e podal ostavka mareschki mu raskasva igrata po tv

7

Анонимен

преди 4 години

Е какъв сценарих Костинброд - та нали хванаха герберски бюлетини за манипулация? Кой им е виновен за мерака да манипулират. То и с апартаментите го наричат сценарий - кой им е виновен, че купуват на данъчна оценка и не декларират.

6

Анонимен

преди 4 години

Поредната димка на селския тарикат тиквето, откакто оцвък оцвък започна да фалшифицира изборните протоколи герберастите рязко започнаха да печелят, а печатане на блетини не им е нужно...

5

Анонимен

преди 4 години

А имаш ли инфо Какво стана с продажбата на Бг паспорти? с тераската кво стана? с големите обещания от предишните избори ? Верно,че народа е просттт ,ама може би Този път помни!

4

Манипулация?

преди 4 години

Откритите в Костинброд бюлетини, напечатани над зададената поръчка и подготвени за тайно изпращане не бяха манипулация, а подготовка за фалшифичиране на изборите. За тези избори ГЕРБ и т.н. патриоти също са подготвили условия за фалшификации. Решенията в комисиите вече не се вземат с две трети от гласовете, а с просто мнозинство. И мнозинството на ГЕРБ и патриотите може да легализира всяка фалшификация в изборния процес.Няма лесно да се оттървем от Бойко и ГЕРБ. Много се усъвършенстваха.

3

Пенсионер

преди 4 години

То и за стария Костинброд нямаше информация , ама в деня за размисъл Манолова и Бареков пуснаха димката и Борисов загуби поне 30 % от избирателите си. Така действа комуниста. Удар под кръста, когато най не очакваш.

2

zeus

преди 4 години

Е то Костинброд си беше вътрешен сценарий на ГЕРБ, да не забравяме, че Росен Желязков вместо в затвора сега е министър на транспорта. Иначе днес излезе и първата интересна имотна сделка на Баце, ама тук едва ли ще се пише за нея ;)

1

гълъб гривяк

преди 4 години

Няма да има в Костинброд - ще има В ЕЛИН ПЕЛИН ( прочетено на обратно НИ ЛЕП , НИ ЛЕВ )