35

Анонимен

преди 4 години

Най сигурно е да се скриеш сред много хора, които не се познават, т.е. в голям град. Иначе, кучета, дронове, термокамери. С тази техника е трудно. Сложи една шапка, лепни си едни мустачки, прави се на обикновен човек какъвто си и си живей в София например.

34

чарли

преди 4 години

По си е друго да изпратиш баретите при някой пенсионер докато си спи кротко в кревата.

33

ТД МВР ЕТ

преди 4 години

До МВРИ зайков ли го превърнахте в бизнис?

32

предател

преди 4 години

До искаме !ще го окошарят само единствено по донесения! Кой ли ще го предаде?

31

Анонимен

преди 4 години

До МВРМного добре знаят къде е но се правят на интересни защото наближават изборите!

30

-

преди 4 години

Добре, че тоя не е някой, обучен диверсант! До сега да е нaпиkaл магнолията на боку, да се е изakaл в асансьора на цъки и да е заплодил майката на нацията. Ама то не е да го спреш понеже не си е сложил колана или му е изгоряла крушката на фара. Въпросът "ко прайм ся" на тоя не минава. Та, мили ми фaтмaмци- ко прайм ся?!

29

Анонимен

преди 4 години

Зайков ако четеш това, моля те, мини през парламента когато си гласуват заплатите, че точно всички ще са се събрали, и колкото повече опукаш, толкова повече хора от народа ще се застъпят за твоето помилване или условна присъда!

28

искаме !

преди 4 години

Един експерт от ,,даеш,, да ни разясни тактиката за бягане от термо камери и др.на беглеца !

27

Анонимен

преди 4 години

Годините на шуробаджанашки прием в редиците на МВР, както и пълната липса на полеви тренировки и каквито и да е знания и умения, водят до ето това. Пълна некомпетентност и излагация.Не случайно хората казват,че който не става за никаква работа,става полицай

26

Анонимен

преди 4 години

Излез бе, Зайков, покажи се, че му отидоха изборите на кино заради тебе. :) Не стига, че им лъснаха апартаменти, къщи, тераси, ами и ти сега доказа, че са некадърници отвсякъде. :)

25

Kiorsufra

преди 4 години

Toia otdavna go niama v BG.ili nai lo6ia slu4ai tam kadeto go tarsiat.

24

Анонимен

преди 4 години

А термокамерите какво отчетоха? Нищо!Каква техника ще довлечете още?! Този е истински сървайвър и умен, както се видя.

23

Анонимен

преди 4 години

Само Бат Бойко може да го хване тоя,ама много работа има покрай изборите,та не му остава време с всички батаци в държавата да се занимава!

22

Смирен депутатт

преди 4 години

Е ТОЯ как ще гласува,осигурете му избирателна урна в гората!

21

Анонимен

преди 4 години

Дано се сети да се обръсне, че иначе няма да хванат никога

20

Анонимен

преди 4 години

Вече започвам да си мисля, че Зайков чака специално внимание - Бойко да нареди, заповяда, отсече и едва тогава да излезе от скривалището си. :)

19

Анонимен

преди 4 години

Този вече си е пуснал ,,дълга" коса и е станал неразпознаем.

18

Стратег

преди 4 години

Щом започна вече да се говори и за ятаци, значи вече се е родил образа на шумкарина Чане, първият след демокрацията, партизанин. Остава само да се проведе и първата партизанска акция, превземане на общината в Костенец и горене архивата на тиранина Бойко;)))

17

Анонимен

преди 4 години

Обадете се в Холивуд да дойдат да снимат вече. Стана сериал.

16

Нема страшно

преди 4 години

Постигнатите резултати са обратно пропорционални на положените усилия или както има една приказка,нещата вместо да се влошават,стават безнадеждни!Това се получава обикновено,когато никой не знае какво и защо го прави, когато началниците и заповедите станат прекалено много,а в подчинениете липсва каквато и да емотивация за разумни действия!С две приказки: Образцов хаос,каквато е и ситуацията в цялата страна и във всички сектори на Обществения живот!