62

Romeo

преди 4 години

Когато Европа се напълни с още повече неработещи и бързоразможаващи се специалисти от Африка и Арабския свят и социалните каси фалират, със сигурност ще дойде и истинската демокрация.

61

Minuva42

преди 4 години

Първо няма как да не позлорадствам с размахващите ни пръст за корупция и свобода на словото (за справка България е на 110 място по свобода на словото, а Австрия е в топ 10...)Но не мога да не си задам въпроса (който явно никой в страна с такава висока свобода на словото не си задава):Ако въпросният запис е направен 3 месеца преди парламентарните избори, какво е спряло доблесните му автори да го публикуват. Защо са допуснали това управление.И какво ги е накарало сега да го побликуват?

60

Анонимен

преди 4 години

И този като нашите националисти. Като почнеш от сидер ага и стигнеш до каракчан мезонет паша.

59

Чекор

преди 4 години

Най ми е интересно кой направи записа и ги врътна така австрийските ***!

58

Анонимен

преди 4 години

Че е за уволнение спор няма. Въпреки че не извършил нищо такова след видеото. По-големия скандал обаче ще е ако се окаже че тая "рускиня" и камерите са поставени от службите.

57

kreti

преди 4 години

Човека все пак искара късмет и е жив, не го самокатострофираха като Йорг Хайдер, предшественика му! Който почина в много странна катастрофа!

56

kreti

преди 4 години

Извода е че Мосад или Ми6 го прецакаха за да има повече *** и да не се прави реална политика никаде! Виж *** като Асфалт Па6а и Мамито на бежанците са добре до6ли!

55

wqw

преди 4 години

в нашето правилтество са 3 подобни партийки

54

Анонимен

преди 4 години

Kasmetlia, aide obratno na ibica...

53

Моето скромно мнение

преди 4 години

До АнонименАко спазваш закона и десет тайни служби не могат да ти скроят такава постановка !Просто е А и случката е още едно доказателство , че има справедливост !

52

Анонимен

преди 4 години

изводите са: като пречиш на големите, те те съсипват!В случая участват американците и немските тайни служби и го скрояват този "скандал". При френските избори премахнаха най-надежнияя кандидат и сложиха този *** Саркози.

51

Анонимен

преди 4 години

Цялата русофилска Мафия е продажна...Българите помнят как русофилите-комунисти искаха да "съединят" България към руския Гулаг !Те са готови и майчиното си мляко да продадат за власт и пари !

50

шш

преди 4 години

Такива пишман патриоти ги има из цяла Европа.Кремълски слуги!

49

Анонимен

преди 4 години

Всички лидери националистите в ЕС са назначени от ЦРУ.. Това се прави с цел скритите националисти да се покажат и да бъдат наказани .. В Германия казват , че членуването в националистическа партия пречи на кариерата .. т.е. ЦРУ управлява кариерата на човеците.. За лидери на националистите ЦРУ избира морално деградирали, шизофреници.. Бича никога не е бил за лидерите те са шпиони на ЦРУ , а обик. членове на такива са партии са без работа , и кариера..

48

дедо Ташунко

преди 4 години

Щрахе имаше глупостта да се остави да го сготвят в собствен сос. А Манфред Вебер е пореден ястреб и слуга на Америка. Обещал е, че ще спре "северен поток" и е верен бли.зач на Тръмпи. Тепърва Европа ще пропищи от Вебер.

47

АзГ

преди 4 години

25 000 лобисти в Брюксел КУПУВАТ политиците на ЕС !!! Последните променят след това закони, параграфи и регулации в интерес на лопбитата от много индустрии, селско стопанство, военна промишленост, здравоопазване и т.н.

46

до Боряна

преди 4 години

Защо не разкрийте АВТОРИТЕ на тази *** кампания, скроена и изпълнена отлично от противниците на Партията на Свободата ? Не оправдавам Щрахе, но защо този компромат от 2017 г. излиза на бял свят точно 1 седмица преди изборите за Европейски Парламент ? Сигурно е случайност. Една корекция: дамата на срещата се се представила за ЛАТВИЙКА, а не рускиня, като богата роднина на руски олигарх.

45

Анонимен

преди 4 години

Русия отдавна си купува европески политици.Крайнодесните са продажни,което се доказва непрекъснато.Това е стилът на КГБ,правят записи за всеки,с който "работят" и така го държат в подчинение.Щатите са се добрали до записите и са ги публикували,може би.Може и Русия да не е доволна от Щрахе,ако не си е изпълнил обещанието и да го е пуснала по течението.

44

АfD Германия

преди 4 години

Германската Министърка на Войната и приятелка на Меркел е раздала 200 000 000 Евро нна съмнителни "консултанти" през миналата година, без държавни поръчки. Това не е ли корупция А за ремонта на тримачтовия учебен военен платноход Горх Кох от предвидените 10 милиона, разходите скочиха на 135 милиона евро и сег амай ще го дадат за скрап. Министерлата Урзула фон дер Лайен не подава оставка. Правете си изводи за корупцията в Германия, както и за измислените т.н. "европейски ценности".

43

Анонимен

преди 4 години

Изводът е,че колкото по-далеч от Русия,толкова по-близо до цивилизацията.Рсия е криминална държава и бизнес-контактите с нея,водят до криминални практики.Както и зависимост от руските служби.