23

Щирлиц

преди 5 години

До ЗамисленМного мислене си хвърлил,ц,ц..Спри да мислиш,ще удължи някому живота,гарантирам ти.

22

Пешо

преди 5 години

Има ли все още при-мати, които шофират без колан?

21

Анонимен

преди 5 години

Strahna rabota ima nyama globa dase pilni haznata ijoba na milicionera

20

Анонимен

преди 5 години

Субрали се тука лапетиите и се възмущават - ко ши ми проверяват колана вееее , ко ши ми проверяват колата веееее ... Искам да карам без колан вееее ...Трябва да се забрани на деца да пишат коментари

19

Андрешко

преди 5 години

пак философстват на тема безопасност - коланът пречел, предизвикавал наранявания, бил ефективен само при челен удар, за града нямало смисъл да се слага. С този начин на мислене напълно закономерно сме най-бедната страна в ЕС. И ставаме още по-бедни.

18

Анонимен

преди 5 години

То да е за колани добре,ама кибиците на които им плащаме ние заплатите те спират безпричинно и почват да се лигавят "покажи аптечка,триъгълник,пожарогасител,жълта жилетка,да видим в таблета имаш ли неплатени глоби" и още куп простотии с които ти губят времето над половин час,докато през това време профучават мутри с по 180 км и без книжки!Во нали трябва да пълнят окрадения бюджет ва Мутренскана хунта!

17

Анонимен

преди 5 години

Всяка акция на КАТ е имитация на дейност.

16

Анонимен

преди 5 години

Какви колани бе ? Марш да гонят Чане !

15

Бургас до 12

преди 5 години

Мой близък познат остана с осакатяла ръка /няма оправяне повече/ заради страничен удар във вратата на колата му. Лекарите са му обяснили, че ако не е бил с колан , просто и щяло да го метнат на дясната седалка, но лявата му ръка е нямало да бъде раздробена.

14

Анонимен

преди 5 години

Абе КАТ не беше ли КОМУНИСТИЧЕСКО образувание нещо като Социал-Комунизъм. Не само не го унищожиха това но и го подновиха. Иначе всичко Комунистическо го унищожиха като започнете от ТКЗС-то до Заводите и Предприятията щото били Комунистически разбиишли. Колан никога не съм слагал не само през Комунизма но и през Капитализма. Колана е врееден за вашето здраве. Ако не баха вързани с колани едни познати сега щяха да са живи. Автомобила им се преобръща по таван на магистралата и изгоряха живи.

13

Браво

преди 5 години

Неделен ден колата не я вадя, така че само могаа да го преместя от ляво на дясно .

12

Замислен

преди 5 години

Колана в градски условия е доста често предпоставка за настъпване на тежки травми, а и смърт. Колана е ефективен ЕДИНСТВЕНО И САМО при челен удар. Което в градски условия почни никога не се случва. Не случайно, няма да видите полицай опасан с колан в града!

11

Анонимен

преди 5 години

Българина пак реве, че трябва да спазва правилата...

10

Въпрос

преди 5 години

Как става точно глобяването някой знае ли? "И днес пътните полицаи ще следят с камери за неизрядни водачи.." Жена ми е бременна и не носи колан, имаме и документ, обаче възможно ли е да ни глобят, като се види на някоя камера, че тя е без колан? Не ми се разправя после в КАТ.... Някой ако може да хвърли светлина на този въпрос.

9

Анонимен

преди 5 години

Да му мислят разпасаните.

8

Анонимен

преди 5 години

На *** не им стига акъл да следят постоянно за всичко, каквато всъщност им е работата,затова се правят акции.Чудно ми е ако утре шефа ми даде задача и аз му отговоря 'абе шефе как така, нали не сме в акция' дали ще си запазя работата.

7

КАТ да се закрие

преди 5 години

Поредното доказателство, че КАТ е безполезна и вредна структура и трябва да се закрие.

6

Анонимен

преди 5 години

Следва акция закопчано копче.

5

Са

преди 5 години

Добре де Контрол на Автоможилният Транспорт не трябва ли да прави това ежедневно и ежеминутно?!Какви са тия акции и как може да има статии от рода на "КАТ вади цялата налична техника на пътя"-през другото време в склада ли стои?!!!

4

Анонимен

преди 5 години

От цялата седемдесет хилядна банда рушветчийстващи копанари, само отдел КАТеричоци работят. Като швейцарски часовник са. Резултат няма, но поне парата стига до банкянския титан на мисълта, известен сред езиковедите като бойко полиглота.