15

До 14 коментар

преди 5 години

Явно не си запознат с тематиката и не си гледал видеа от цяла Европа и света ,че CHEMTRAILS-а са ИСТИНА ! И до преди няколко десетки години ги нямаше никъде ! Всичко което пръскат над вас ще унищожи лека полека водните запаси (ще бъдат замърсени с химикали) , както и почвата от която почти нищо няма да може да се отглежда освен GMO продукти и т.н. . Пък ти си пиши ,че всичко е измислица като някоя тиква ! 2019 сме има интернет и хората ако потърся ще намерят истината .

14

Анонимен

преди 5 години

До СуекаНе се ли надценяваш, като си мислиш, че някой ще хаби пари да те пръска с нещо?От какви болести си се разболял повече?

13

Евгени

преди 5 години

Каде са зелените да сложат филтри както на комините с европеиски пари

12

Гюзел Ханъм

преди 5 години

Подготвят овчето стадо да свиква със отровите - то не бяха кемтрейли и секакви други ***. Сега и да пръскат със злато на никой не му пука.

11

Анонимен

преди 5 години

То не било фин пясък. Най би бил едър пърхот . И акари от тупани *** и чаршави.

10

от мен

преди 5 години

...до Суека : Не си ли се замислял какво папкаш от BilLidLand ?! А, и незабравяй да си сложиш новата алуминиева тенджера на главата ...за да не те "хаарпират" !

9

Анонимен

преди 5 години

В София има два сезона: кален и прашен

8

Винету

преди 5 години

Стара *** поличба: "Ако самолетите летят ниско и оставят следи, ще вали прах от Сахара." :))То и преди 3 седмици като беше студено и духаше северозападен вятър пак ни валя кал от Сахара, само дето тя се падаше май на юг, нали?Останаха ли *** да вярват още на масмедите?

7

Суека

преди 5 години

А дали не е този "прах" от chemtrails-а който го правят от години !? Как точно от както има chemtrails И над България всяка година има все повече "нови" болести , усложнения , увреждания , увредена почва и продукция , починали хора и т.н. !?

6

Анонимен

преди 5 години

Финият прах е от софийските строежи и от камионите кръстосващи денонощно и разнасящи кал по улиците. Гражданите и те спомагат паркирайки по малкото останали зелени площи, превръщайки го в кални.

5

ай сиктир

преди 5 години

С оглед на допълнителното замърсяване на въздуха с фини прахови частици предлагам като най-удобно в момента "борейки" се със замърсяването да се вдигне отново данъка на старите автомобили.

4

Анонимен

преди 5 години

За България . Всеки я минава,като африкански пясък отгоре.

3

Анонимен

преди 5 години

Американците товареха африканци на кораби за работна ръка, а ние не щем. На крака ни идват хората.

2

Гошу

преди 5 години

Първо идват африканците, после и пясъка.

1

Анонимен

преди 5 години

За нас остана само пепеля.