58

616

преди 5 години

Една жена като не иска да забременява, има сумати контрацептиви с които да се предпази. Ама не може хем да претендираш, че си най-висшият вид, а после да постъпваш по-бетер и от животни. Не разбирам това с каква лекота се съгласяват да вадят плода им на парчета?! Пък и не са малко случаите, когато една жена, която има зад гърба си 1-2 аборта, най-малкото, най-сетне се реши на дете, а да излезе, че вече е стерилна...

57

Анонимен

преди 5 години

Когато то е разрешено убийството на деца заради уобството, колко по-малко струва животът на зрял човек - колкото едно кебапче на изборите.

56

Анонимен

преди 5 години

За протестиращите вече е късно да ги абортират. Остава евтаназията като вариант.

55

Анонимен

преди 5 години

То майка му не. Го иска, баш му не го иска.... З ако д с ражда.Ама съругат отк майчинство го збаранихте, също така не давате право на жени, д аизносват деца на мъже и да им ги отдават без претенции з а майчинството... Ааааа!

54

Анонимен

преди 5 години

До ВашентиВсе тая...

53

Кой идиот

преди 5 години

е решил това?

52

Дори

преди 5 години

при изнасилване и кръвосмешение? Егати!

51

Валентин

преди 5 години

да наричаме нещата с истинските им имена:аборт=убийство на детекой ще определи рамките кога е приемливо да бъде убито дете защото представлява неудобство?

50

лили

преди 5 години

А вие защо не се върнете в средните векове, ще горите жени на клада, ще ги трепете от сутрин до вечер и никой нищо няма да ви каже или да ви търси отговорност както сега, ще бъдете пълновластни господари над жените и ще бъдете много щастливи.....между другото, наистина точно мъжете са тези, които карат приятелките си да абортират, та да не ги вържели и тем подобни......

49

Анонимен

преди 5 години

Какво е абортът? Убийство на дете в утробата на майка му. Дете, което вече се е оформило като човек. Как може изобщо да има някой, който защитава детеубийствата?

48

ПроСоТо

преди 5 години

ние НЕ знаем КАК и ЗАЩО се пръкваме на тоя свят...така че да се отсече дървото преди да е поникнало, си е чиста проба УБИЙСТВО!.."в грях",или "благословено",заченат ли е живот,той НЕ трябва да бъде ОТСИЧАН!!!!!!!Ние НЕ владеем Живота,ние сме негови "ИЗДЕЛИЯ"!!!..Така че "властта" в това отношение НЕ е в нас..

47

Анонимен

преди 5 години

"И в щата Мисури одобриха закон, ограничаващ абортите"---Ами, да! Дори при изнасилване, или инцес жената няма право да абортира!Този ненормален закон е в ПОДКРЕПА на другия, НЕЕСТЕСТВЕН закон за еднополовите бракове. Така, нежеланите деца ще могат да бъдат осиновявани от гей- и лезбо- "семейства". По този начин, изкуствените "семейства" ще се опитват да ни доказват пълноценност и легитимност. *** идеологията е в настъпление!

46

ПроСоТо

преди 5 години

аборт-маборт.....Кажете нещо за ФИЗИКАТА на "Децата на Макдоналдс"!..Колко стотин кила ,според вас,тежи "средния американец/американка"?

45

Ванката

преди 5 години

Ще нараснат нелегалните и самодейните аборти, което е в пъти по-опасно и смъртоносно. Никой не може да спре една жена, която е решила да прекъсне бременност. Хилядолетната история го е доказала. Американците изтрепаха и трепят милиони с техните демократични войни, но не го броят за убийство...

44

Анонимен

преди 5 години

"Забелязвам, че всички, които защитават абортите, вече са се родили". Роналд Рейгън

43

баба ти

преди 5 години

До всички женомразци тук - стига сте плюли и сте се правили на господ, не разбрахте ли, че жената е против абсолютните забрани, а не е изобщо за аборта, и освен това при повечето случаи на аборти точно мъжете са тези, които ги карат да абортират, аз лично познавам много такива, тъй че, затвъряйте си устата с тъпите си коментари!

42

Ранърса

преди 5 години

Батка отворете model hub изгряващите моделки до една са от USA, и са некви ненаситни повечето. Аборта е остарял метод има достатъчно контрацептиви, ама като гледам некои не ги ползват. А у нас в Бай *** Ленд съученичките ми на по 19-22 години родиха, за съжаление повечето движат я с мангауи я с разни типове дето по добре да ги кастрират. Та те така батк...

41

до 41

преди 5 години

тези на снимката са протестиращите За Абортите, нормално е да са такива, т.е. далече от човек. тези дето са Против Абортите са супер сладурани, потърси си снимки.

40

Анонимен

преди 5 години

Гляй какви свинье са тия ! Ба си изкукалите ГМО-та са тия отвъде големио гьол. И ние сме тръгнали да ги настигаме... просто нямам думи!Джендърите да започнат да плюятСега!

39

без деца

преди 5 години

при толкова начини за избягване на бременност е върховна глуспот да се протестира срещу абортите. това си е лична отговорност и проблема не съществува освен при безразборен секс. няма нужда да се раждат нови и нови посетители на тази планета за да умират по особено мъчителен начин чрез старост и болест, в сравнение с това никога да не са съществували. втората опция е за предпочитане.