145

аз-ът

преди 4 години

а иначе МВР има бюджет повече от на армията и здравеопазването. Още преди години удариха ,илиарда , сега са вече много отгоре. ****и държавата. Смисъл ...толкова ми е противно всички тук, че не знам ще повярвате ли - но в момента насила пиша.

144

МВР са статисти!

преди 4 години

Правителствата ги ползват само за собствена охрана, но не и охрана на народа! Оня кипърец -фермера, е пускал много жалби до полицията, но никой не му обърщал внимание. За 10 години са му крали много животни(над 200 крави), а убитият е лежал в затвора за 10 откраднати коня, пак от тази ферма. Търпението е до време, накрая му избиват балансите на човека, защото няма вече полиция, има статисти, каквито виждаме в Костенец, играят ни поредният театър!

143

Роб на влаЗта

преди 4 години

Криминално проявен,осъждан ,лежал,пък бракониер с ловна пушка и пистолет.Жалби без отговор от жената и сега ВЪХ...МВР добре са си свършили превенцията ,наблюдението и проверките...ЗАКРИВАЙТЕ ГО ТОЗИ ЦИРЕЙ НЕНУЖЕН.Навсякъде след дъжд качулка.

142

Анонимен

преди 4 години

А сега си представете ако имаше истинска престъпност а не тая "state-approved" ....

141

Анонимен

преди 4 години

Хиляди служители на полицията за един избягал убиец.................леле...................голям смях!!!Както се казва................родната полиция ни пази!

140

beretta92

преди 4 години

Пълна порнография, 10 дни да не могат да намерят един ***, който няма никаква подготовка! Представям си ако стане терористичен акт.

139

ivailo

преди 4 години

Родната полиция ни разсмива... Пак.

138

Ф.С.В.

преди 4 години

В рамките на 20 г бе втълпено на МВР че са създадени да бият хората по площадите и да блокират махали и пътища- Когато има истински проблем с един средно интелигентен престъпник -То МВР търси старите пенсионирани криминалисти- Да ..но те вече са стари и ***- Затова виждате такива резултати- Защото МВР толкова МОЖЕ! Пази боже да има 100 джихадиста - не можем ги откри!!- Ще изтрепят стотици граждани !

137

МВР

преди 4 години

Чане излазай от бидоня бе - стига се кри !

136

привет от Германия

преди 4 години

Този Зайков от какъв етнически произход е ?! Ако беше ром журналистите нямаше да си спестят труда дебело да подчертаят ,че е ром !Сега се чудя и се мая от какъв произход е ,китаец ли е , и ще ума ли масови протести срещу китайската престъпност в които протести да се плюят всички китайци без значение дали са престъпници или не ?!

135

Анонимен

преди 4 години

На ТВ-екран и из всички медии вече седмица смешната и мало'умна българска полиция ХА ХА ХА....през границата влизат на групи джихадисти и жестоки убийци на мирни християни тези наши баламурници не могат да открият най-обикновен престъпник, търсят го из горите на околноста, като, че ли искат да си спомнят как са търсили навремето полицаите на Гешев тяхните дядовци-шумкари ! Абе няма ли накой писател да напише бестселър за тази см'отана БГ-полиция, ще има голям читателски интерес ?

134

привет от Германия

преди 4 години

Абе къде го търсите в горите и балканите бе ?!Търсете го сред хората , при неговите близки ,познати и приятели !Проучете през последната година с кого е комуникирал най-много , ориентирайте се като истински следователи и следотърсачи ,а не като ловджии търсещи диви прасета в балкана !

133

тоти

преди 4 години

Ама тия се побъркаха бе алооо...война ли има ..

132

Анонимен

преди 4 години

Ци'гани от десетилетия избиват по особено мъчителен начин за два лева немощни и стари хора и такова издирване на тези човеккоподобни не е имало, как тогава такова мащабно издирване като това да не се нарича ПИАР преди избори ? За народ ОВЦА като българският тази "ченгенска" акция е репетирана успешно вече в тридесетгодишното "демократично" управление на НОВИТЕ стари комунетта ! Кога ще се усети тази овца никъде по света не знаят !

131

следи

преди 4 години

В Странджа -Сакар има открадната кокошка но се разследва дали е от лисица или заек

130

Анонимен

преди 4 години

За да е ефективно такова издирване трябвах хора, а в МВР те са малко, трябват термокамери за нощно виждне с датчици за движение на хеликоптер,алпинисти и спелеолози,трябва специална апаратура за връзка и т.н., каквито МВР няма, трябват всякакви съгласувания с кметове, горски, частни собственици на имоти, прокуратура и т.н., а това е бавно. За подобни действия трябва да се използва закона за тероризма, но нашия е мижав и непълноценен.

129

Анонимен

преди 4 години

TOZI E PO DOBAR OT RAMBO.

128

Зоро

преди 4 години

ѝ ДА НЕ СЕ ДОПУСНЕ ТОВА "ШОУ" МВР КАКВА ПРЕВЕНЦИЯ ИЗВЪРШИ ЗА ДЕ НЕ СЕ СТИГНЕ ДО ЖЕРТВИ?

127

Анонимен

преди 4 години

Много лесно се бият протестиращи и се охраняват политици, ама като трябва да се свърши малко работа, девет дена не можете да я свършите. Аз ако не мога да си върша работата още на втория или третия ден ще съм уволнен...

126

ПроСоТо

преди 4 години

"Беглецът" Бг 2019....Ей това е проблем,другари,а не некакви си апартаменти,тераси,чудовищна корупция,кражби,далавери......Дано да го направят мултисериен като оригинала...