11

Маке-ариец

преди 5 години

Махайте се бе! Ако на смръдливия ви остров имаше нещо хубаво, щяхме отдавна вече да сме ви направили Македонска провинция (като Тайланд например)

10

Анонимен

преди 5 години

i ko sia...siria frenska kolonia li si ostava?

9

Анонимен

преди 5 години

Че ще бъде "твърд Брекзит" то е ясно, но защо го отложиха от ЕС за "Хелоуин"? Мей се готвеше до 22 май, но не бяха уточнили в коя година.

8

Анонимен

преди 5 години

Демокрацията не съществува! Демокрацията е поредната лъжа и измама със която господарите на света се оптиват да оправляват стадото!Истинсктие важни решени за посоката на развитие на света се вземат от най богатите хора на планетата! Те на практика прижават планетата. Държавите са просто корпорации които те притежават. Малките държави са под контрола на големите държави. А големите държави се управляват директно топ 0.01%. На практика света се управлява от едни 3000-4000 човека.

7

Анонимен

преди 5 години

ЕВРЕЙСКО-МАСОНСКАТА (ДЕМОКРАЦИЯ) ДЕТО ВИНАГИ(ЗАЧИТА) МНЕНИЕТО НА СУВЕРЕНА....

6

Анонимен

преди 5 години

Парламентарната олигархия не иска да изпълни волята на народа.

5

СТИГА !

преди 5 години

огромното мнозинство от хората - 75% в западна европа и 60% в източна европа са ПРОТИВ този гнусен юдо-масонски, толерастки кибук наречен ЕС !!!волята на народите нагло се потъпква от управляващия юдо-масонки елит и политическите им марионетки !ДА СЛОЖИМ КРАЙ на този гнусен юдо-масонки експеримент наречен ЕС !!!да си върнем СВОБОДАТА И ДОСТОЙНСТВОТО !!!

4

Анонимен

преди 5 години

От другия месец блондинът Зейфод БийблБрокс премиер.

3

бай ганю

преди 5 години

нашите пишман политици има мнооого още да се учат от английските по темата устояване на позиции и никакви задкулисни договорки

2

Хахахааааа.

преди 5 години

Защо ли не съм изненадан......

1

тука има-тука нема

преди 5 години

Хитри англета.Въртят, сучат,само сметкатаси гледат.