11

Чикън

преди 5 години

Модата е най-голямата глупост, която е измисляла човечеството. И ако си мислят, че като спрат да тормозят хората до навършването на 18 ги прави по-хуманни - грешат. Държат моделите да изглеждат като концлагеристи, за да ги облекат като клошари накрая... Висша мода. Висша простотия.

10

18+/-

преди 5 години

А дрехите за деца, какви модели ще ги представят???

9

Реално погледнато

преди 5 години

Не само са по 175-180 см и тегло под 50 кг, ами дефилират и на много високи токчета.Нали отиваш да гледаш ревю, за да си избереш дрехи, а не за да гласуваш за участнички в конкурс за красота? Редно е да показват тези дрехи в размери, каквито имат средностатистическите жени.Могат да се намерят хубави момичета с всякакви типове фигури, които да демонстрират предлаганото облекло. Така интересите на потребителките ще бъдат защитени.

8

Анонимен

преди 5 години

Много малко жени успяват да запазят по-дълго време размерите и фигурата си от тийнейджърските години. А нали дрехите и бельото, показвани по ревютата, се правят за широкия пазар?Да покажеш нещо, което стои идеално на 15-годишна с ръст 180 см и тегло 45 кг, е все едно да измамиш. Защото 99.5% от потенциалните купувачки нямат такава фигура и дрехата няма да им стои така.

7

Макрончо

преди 5 години

Язе сакам само модели над 60г. Сички други ке са забранят

6

И още

преди 5 години

Може да сложат край и на моделите под 50кг. Все пак тези жени са доста високи и може да са поне 55-60кг . , да имат по - жизнен вид и да не приличат на самоходни тояги. 😉

5

Страхил

преди 5 години

" Интелигентните хора се обличат сами!"====================================================И как се обличат сами Ентелегентите ? Шият си дрехите сами у тях ли ?Туй че можеш да решаваш тройни интеграли, не значи, че можеш да преценяваш кое е по - добре за визията и стайлинга от Версачи и Армани.Естествено можеш да обуеш зеблян чувал и да облечеш ватенка, ама туй не значи, че си много интелигентен.

4

Анонимен

преди 5 години

Интелигентните хора се обличат сами! Модата облича останалите!-:)

3

фешън виктим

преди 5 години

тоест експлоатират деца / дали бедните шият дрехи , дали са екзотични модели с нови парцали или си купуват нови скъпи дрехи от мола за да изглеждат млади няма никакво значение за модния маркетинг , няма никакво значение за индустриятаза илюзии....

2

Totenkopf

преди 5 години

Много важна новина смешници ***.

1

Каратанчева

преди 5 години

Тия под 18 ги дайте на Бойко