12

КК

преди 4 години

Работил съм като Кредитен консултант в небанкова финансова институция и мога да твърдя, че възрастта няма нищо общо... Даже по мои наблюдения в около 99 % от случаите хората не можеха да си погасят вноската, когато идвах да я изискам... Не ми се разправяше (както ме караше шефа) и затова напуснах...Кредити не се взимат, защото на човек му е много добре !

11

Анонимен

преди 4 години

Най-лошите платци са в... северна България. Каква изненада... че има още хора там...

10

Moghul

преди 4 години

Ами за жалост си финансово неграмотен, въпреки голямата заплата, наследствените имоти и вили, ти избираш да храниш банката. Сам споделяш, че със заема си позволяваш луксове. Това е сигурен знак, че напразно храниш банстерите, а не си теглил заем да развиваш някакъв бизнес. Ако за заема си ипотекирал и нещо от споменатото ще е доказателство, че си много лош личен финансист.

9

до 4

преди 4 години

В интерес на истината аз имам сума наследствени имоти в София в идеален център, вила в Симеоново и ново жилище в Манастирски ливади. Работя интелектуална работа, потомствен софиянец съм, взимам почти петцифрена заплата. И имам кредит- шестцифрена сума. Плащам си редовно. Доста си далеч от истината кой и защо взима кредити. Колкото по-голям доход има един човек, толкова повече луксове може да си позволи и съответно по-голям кредит да вземе без да му тежи изобщо. Моята вноска е 2500лв. месечно.

8

Анонимен

преди 4 години

Обобщено тези които работят за заплати са и добри платци , тези които работят на символични заплати помагат на фирмите да съществуват с доброволен нископлатен труд не са добри платци.

7

Да напишат---

преди 4 години

Колко народ НЕ СИ ВРЪЩА парите и кога ще има закон за фалит на физическо лице !

6

Анонимен

преди 4 години

Ми шотоооо ни сми кат стсрти кумунисти нии и ни сми научени чи ли ни са дав на гутову и си враштами кредитити

5

Анонимен

преди 4 години

Както е казал поета -Кръв по връщам- пари назад не връщам

4

Столиценплатец 5к лв

преди 4 години

Ние не връщаме заеми, щото вземаме големите заплати, не като провинционалните клетници, едвам свързващи двата края! Просто спфиянци сме перспективни,можещи, способни! В софия кредити теглят потомствените козари, първо поколение с обувки невчесани пуловери, *** на пържен кромид! И тези заеми ги плащат цял живот, но иначе го играят големи тежкари. Скъсано -провинционална история.

3

АЙТИ специалист

преди 4 години

Аз пък съм си изряден и за 5 години си изплатих апартамента.

2

палавница

преди 4 години

Не искам на кредит !Може ли на лизинг ?

1

град козлодуй

преди 4 години

ч с и не са хора а мутри