48

Анонимен

преди 5 години

До 1234Пак путински миризливи партенки смърдят по форума.Като не щеш в ЕС си свободен да отидеш в Русия. Обясни обаче какво правят 3 милиона руснаци тук ,които са закупили имоти в България.Защо не бягат от ЕС

47

Африка е супер!

преди 5 години

Африка е проспериращ континент, който се увеличава с 60 милиона жители годишно. Фалшиви са новините, че там и има гладуващи хора, а за мен даряването на храна е склоняване към мързел и затова я изхвърлям. Не вярвам на немските ислям-демократи!

46

баста бе

преди 5 години

Либералите и крайно левите да се изселват от Европа в Африка.Да си правят Африкински съюз, да си избират комисари....

45

Анонимен

преди 5 години

България дава на ЕС квалифицирана работна ръка като всеки среднист е около 200000?, а висшистите са по-скъпи.Интересно е дс се калкулира в работна сила: Колко точно е изтекло от България като човешки ресурс?Бонус е нашият пазар за ЕС стоки при липса на конкурентност на местните, др.евтини ресурси и буферна зона за ЕС.

44

До 48

преди 5 години

Е, и ние даваме злато чрез недомислени концесии.И доста други неща могат да се измъкнат от България. Да не говорим, че за някои сме много удобни като територия за военни бази.Бъркаш и за друго - Европа не е пропищяла от нас, а от едно специфично население с български паспорти. Специално от българите, а и от българските турци, Европа получава квалифицирана работна ръка, не подценявай трудолюбието и знанията ни, когато човек иска, и социализмът не може да му попречи да учи и да работи качествено

43

Анонимен

преди 5 години

Африка дава на Европа диаманти и злато. България какво дава на Европа? Едно голямо нищо, само мpънкянe. Африка е много по-важна за Европа от България. От българите е пропищяла цяла Европа. Същите българи, които с гордост практикуват българския обичай "тричaне". За европейците българите са по-големи диваци от африканците. България е бреме и проблем за Европа. Затова се говори за скорости - *** ще е на задна. Като дойдат кaфявитe Льо Пен, АзГ и т.н. ще изхвърлят БГ от ЕС като мpъсно коте.

42

Няма да се оправим,

преди 5 години

докато "доброжелателите" не разберат най-после, че истински можеш да помогнеш на изоставащ, само ако го накараш да учи и да работи.Тоест, да го накараш сам да си печели парите.Реалният живот доказа, че с кандърми това не се получава. Ще стане само по два възможни начина:1. Чрез крути мерки - такива закони, че ако подобни лица живеят между нас, да не могат място да си намерят и дъх да си поемат, ако не учат ефективно и не работят.2. Де не пречим на естествения подбор чрез хуманитарни помощи.

41

партизан

преди 5 години

Партията на хубавите хора предлагаме:1. Всички нелегални мигранти да се изпратят на остров Гренландия и там да се научат да работят като пионери.2. Всички страни които искат мигранти да измислят правила по които да ги привличат-най-добре с виза и със самолет, така ще печелят и авиокомпаниите и ще умре бизнеса на трафикантите.3. Младежи с висше образование да могат веднага да започват работа във всяка страна от Европа с поне минималната за страната заплата плюс бонус за квартири и прехрана.

40

men

преди 5 години

какъв климат, какъв керосин бе . българия е бетер от половината страни в африка и от всички, ВСИЧКИ страни в азия. справете се с бедноста като за начало. китай кога ще почне да плаща емисии и да си прибира пластмасовите *** за рециклиране?

39

До Анонимен 22

преди 5 години

Баба ми разказваше, че слуша същото още от времето, когато е била млада булка, а някакви чичковци са се разхождали по улиците с червени ленти на ръкавите. Същите чичковци само няколко години по-рано пак били активни общественици, но се наричали бранници и легионери. После в ОФ, после в БКП, а който от тях успял, се уредил за АБПФК. Свидетелствали си един на друг, че са ходили на сбирки на онези ремсистки кръжоци, чиито членове-ремсисти загинали преди 09.09, та не можели да потвърдят думите им!

38

8

преди 5 години

В резюме - данък въздух и насърчаване на пришълците от арабия. Пита се кой е толкова малоумeн да гласува за тия?

37

Анонимен

преди 5 години

И ако го въведат, ти какво ще направиш?

36

данък въглеродни

преди 5 години

емисии .... а данък дишане няма ли да ни въведете гадове алчни и безмозъчни ....

35

Тези джендри

преди 5 години

съвсем исперкаха

34

Анонимен

преди 5 години

38, и някак, ако може, другите да работят, пък вие само да си ходите по пленуми и да обяснявате колко много работа трябва, нали? Свърши тая :)

33

Анонимен

преди 5 години

Ще има болезнен период докато се справим с чорбаджиите , мафията и чуждите агенти и НПО, но ще имаме шанс да изгради е държава.Кои ще сте тези "ние"? Излезем ли от ЕС, тук ще останат само ромите и тези, които наистина нищо не умеят.

32

Анонимен

преди 5 години

Гласувайте с празно квадратче или за Иванчева , но гласувайте.Това е вашият шанс да зависи нещо от вас .Като не протестирате поне гласувайте, не чакайте на съдбата.

31

Victimized

преди 5 години

Ако изберат тази Ска Келер, ще ни се иска да отидем ние в Африка. Тези зелените са по ненормални от либералите и социалистите взети заедно.

30

Мда

преди 5 години

От тия само още бели и нищо повече...Къде са лидерите от преди 2000г?Няма ги,сега само *** до джендъра....

29

Анонимен

преди 5 години

Разбирам че на мафиотите които ни порибиха им е добре да крадат европейски субсидии , защото не са чели и не знаят как се прави икономика , но ако не излезем от ЕС ще продължаваме да изоставаме и ще се върнем още по назад. Социализма даде много , но не е безкрайно и след герб не остава нищо.Трябва да излезем от ЕС , така или иначе ще се разпадне. Ще има болезнен период докато се справим с чорбаджиите , мафията и чуждите агенти и НПО, но ще имаме шанс да изгради е държава.