10

Езоп

преди 2 години

Не бива да се подиграваме на ония хора, които даряват милостиня, както и не бива да се прикрива истината с подкупи или рушвети в съда

9

кОл тура

преди 5 години

Част от "новата култура", която се опитват да ни насаждат (и успяват) са истанбулски конвенции, стратегии, прайдове и т.н. Част от това "модерно" са именно разните му "блогъри, влогъри, инфлуенсъри" и всякаква , дето нищо не прави, ама си дава вид на важен и ако му кажеш това, те отсвирва като "динозавър".Колкото до конвенциите и стратегиите ще кажа едно: "Долу ръцете от децата!" , защото Белене, урановите рудници и каменоломните на Ловеч и Скравена, лесно могат да отворят отново!

8

Мда

преди 5 години

Стратегията трябва да е такава-парите да отиват при качествените родители,които ще произведат качествени деца!Да се хвърлят за производството на лош материал е безумие!А става въпрос за близо милиард!

7

Анонимен

преди 5 години

Посегнете ли на децата ми - емигрирам. Да видим тогава какви вождове ще сте, като не останат индианци.

6

Анонимен

преди 5 години

Имаме спешна, ОТЧАЯНА НУЖДА от Стратегия:Стратегия за спиране на българският демогравският срив!Стратегия за повече Български Деца.Стратегия стимулираща Българските семейства да имат по повече от 3 деца!Това което правят в момента е точно обратното. Мачкане и тормоз на малкото престрашили се български родители.

5

дааа

преди 5 години

Добрите обноски са важни, особено когато искате вашето дете да живее в цивилизована държава (логично - далече от тук). Затова аз отделям много време да уча детето си да владее чужди езици и след 5 години смятам да се изнесем заедно abroad на едно приветливо, красиво и цивилизовано място. Обноските в РБ са нещо напълно излишно и неразбираемо за масовото обкръжение.

4

batmario

преди 5 години

Нашите деца станаха------На чужди порти аргати.....Как сега да им обясним Нашата стратегия за тях?или по-точно да даваме акъли за внуците......

3

Факт

преди 5 години

Нужна е стратегия за повече качествени деца!А качествени деца се произвеждат от качествени родители.Натам трябва да се насочат парите,а не за фабрикуване на "лош материал",за който ежегодно изтича поне милиард!

2

Petra42

преди 5 години

Няколко въпроса за стратегията- кое дете е по-добре гледано, това което ходи болно на градина и училище и няма отсъствия, или това което е обгрижвано у дома, въпреки отсъствията. Това, което е обучавано в школи и занимални, имитирайки модерното хейтърство или това, което е възпитавано на състрадание и взаимопомощ, което моментално го превръща в различно и изолиран аутсайдер. Как се създават честни и почтени хора в общество в което да те е грижа и да се грижиш, означава да си аутсайдер?

1

бездетен

преди 5 години

Гроб,не си играйте с огъня. Оставете децата на хората на мира.