19

Анонимен

преди 4 години

Кой създава етническо напрежение в страната?Кой?

18

Anonimen

преди 4 години

Хората гладуват зарибихте ги с кредити самолети ще купуват оправете стандарта на живот и тогава мислете за глупости

17

бай ганю

преди 4 години

брех пазарлъка върви по балкански като на битак все едно си купуваме в неделя след обяд на местния пазар чувалче с картоф за който се пазарим да вземем като пресен а платим като миналогодишна реколта тцтцтцтц гледай ти какви преговарящи сме имали тцтцтцт следкато надудтите американци не дойдоха тук да им извиваме ръцете ние отидохме там за да ни събудят в кой свят се намираме

16

Хората и занапред

преди 4 години

НЯМА да виждат български войници и военна техника поради простата причина, че в България от десетилетия липсват такива. Тотално е изтърван този момент с обучението на боеспособни кадри. Всички виждаме в т. нар. ни "армия" какви кадри се подвезават, и техниката ни от кои години се експлоатира. Сбогом на армията ни, и останките от техниката и. Този филм е свършил завинаги и безвъзвратно. Останаха ни някогашни хубави спомени и ежедневно вгорчавящи ни смахнати псевдополитици и мафиоти!

15

Анонимен

преди 4 години

За всеки хахо е естественода фъфли еф-еф-еф-шъ...

14

ха-ха-ха

преди 4 години

Най-естествено е да изберем F16, а не Миг, защото то е все едно да избираш между Шевролет и Москвич...

13

Дедо поп

преди 4 години

Не знам тоя плондер каква авиация сънува. По Тошово време имахме над 640 единици летателна техника от всякакъв вид, а сега я съберем 50, я не.

12

Анонимен

преди 4 години

Сащ се готвят за война, гражданска.

11

Анонимен

преди 4 години

Американските мошеници щеискат да започнем да плащамеза тези самолети преди още даса си построили завода, къдетоще правят тези самолети.

10

Анонимен

преди 4 години

Сериозно? Не думай? Такава ли билацелта на България? Аз пък мисля,че целта е да пълни бюджета на сащ.Схемата е същата, каквато е и приамериканските топлоцентрали вМарица Изток. Американците непрактикуват честен бизнес. При тяхбизнесът е винаги нечестен. Товае и една от причините за множествотовоенни бази из целия свят -- злеприкривано изнудване на странитедомакини. Аз мисля, че бъдещето начовечето на снимката се пресича с Белене.

9

Какво се чудите ?

преди 4 години

F16 е най-правилният и логичен избор, защото България е в НАТО. Ако бяхме във Варшавския договор най-правилният избор щеше да бъде(и беше) Миг. Толкова ли е трудно да разберете това червеноглавци...

8

Алеко

преди 4 години

До 6 и 7. Да бе, затова ресторантите и кафенетата са пълни, пазарува се яко по магазините и се ходи в чужбина по няколко пъти годишно. Масово. Това мрънкане за беднотията на *** е заради манталитета му да се оплаква от всичко и всеки.

7

Анонимен

преди 4 години

Народа ви мизерства и умира от глад, вие харчите излишни пари, все едно сте във война.

6

Шопо

преди 4 години

А през това време българите поголовно умират в мизерия...

5

Коце кмета

преди 4 години

Ама Шкембе войводо, заповедите се изпълняват, къде си тръгнал да се пазариш? Колкото ти кажат, толкова ще дадеш, Тиквата не може да откаже!

4

Анонимен

преди 4 години

вие питахте ли народа да взимате тези тенекии пък даже и да се отклонявал , нещо май мислите че хората са овце , ама и щом си траят може и така да е

3

М даа

преди 4 години

САМО ДА КАЖА - АКО ЕДИН ДЕН ЗАСТАНЕТЕ ОТНОВО НА СТРАНАТА НА РУСИЯ ЕФ 16 НЕ МОЖЕТЕ ДА ГО ИЗПОЛЗВАТЕ СРЕЩУ АМЕРИКА ПРИ ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ - ЗАЩОТО ИМА ВГРАДЕН ЧИП С КОЙТО МОЖЕ ДА Е ИЗВЪН СТРОЯ ЧРЕЗ СИГНАЛ ОТ СПЪТНИК..

2

Анонимен

преди 4 години

Имаха реактор за АЕЦ Белене. Герберите казаха, че бил стар и поискаха нов, последно поколение. Подариха го на руснаците и сега работи край Москва. Новите реактори били скъпи и отказаха да ги платят. Сега се повтаря тази гглупост със самолетите. Старите били стари, новите били скъпи.

1

Анонимен

преди 4 години

България е с цел да се отърве от изедници и чорбаджии, както и от поробители , да създаде от нулата разузнаване и контраразузнаване , да възстанови икономиката след тези разбойници, да възстанови държавата.А Каракачанов и Борисов имат за цел да крадат и да взимат комисиони и подкупи, пари били те и в суджуци.