24

Анонимен

преди 5 години

Пускат новите 6,5 км на АМ "Струма" преди 24 майА ремонта им кога ще почне? На 25 май?

23

Zoro

преди 5 години

Даваха я по сутрешния блок на Нова и обясняваше как колите нямало да минават през града. Те и преди не минаха през града, по Зелендолско шосе и излизат на двупосочния път за Кулата. Сега ще минават по Покровнишко шосе и пак на двупосочния път,даже по зле шосето е по тясно връзката за Кулата е в ляво което ще рече, че трябва да се изчакат насрещните. Ще става голямо задръстване в пиков момент. Съвет от мен излизате от магистралата на кръговото,по Зелендолско в дясно и газ. Само как лъжат хорат

22

Анонимен

преди 5 години

ее тая магистрала кърти 60 милиона за ремонт или за тези 40км за които говорят = 1.5 милиона на километър!!!за тез пари ще си помисли човек че ще го направят, ама не, ще се развали след още 2 години! защото същите разбраха че от ремонти се краде повече отколкото от нови отсечки!

21

Мнение

преди 5 години

Ех избори, избори.... после ще се окажат куп дефекти и недоправени неща, ама така по-бързо ще се движат автобусите с електората да гласува тук и там...

20

Ватник

преди 5 години

Това е ПРЕДИЗБОРНО!Не ни трябват магистрали, а хляб и зрелища.

19

Анонимен

преди 5 години

Кипърска офшорка ще събира милионите от пътните ни такси.Втория национален доставчик на услуги за електронно събиране на пътни такси стана компанията Телетол АД, която е собственост на кипърска офшорка. Това означава, че таксите ще се събират от дружество, чиито собственици не са ясни, а преднамерено скрити. Председател на съвета на директорите на избраната фирма е певицата ЛиЛана.

18

Сп???нс

преди 5 години

много е зле работата в БГ , щом откриването на 7 км е водеща новина.такива неща в Испания най-много в селския вестник да ги споменат.

17

до 15

преди 5 години

Искаше ти се и ти д аможеш да откраднеш, ама не бутат, не ставаш, запартък на трицифрена заплатка!

16

Свиня

преди 5 години

Бързат предизборно са бият тапанна тапаните като че ли пускат 65км. Тия 6,5 пеш ше ги мине човек. Жалка работа.

15

неразбрал

преди 5 години

И колко откраднаха от тези 6.5 км гербаджиите?Поне за един хотел на морето ще има ли?По сметки на световната банка трябва да са спестили и за един в Гърция.Там е любимото място на гербестите крадци.

14

смях

преди 5 години

До Кирил и брат муМиналата година пуснаха предсрочно 21 километра от магистрала Струма, да не би да е имало избори

13

Лудото ленче

преди 5 години

На бесепарите не трябва да им дават да минават по участъка щом не им харесва. Те и без това асфалт не ядат.

12

do 9

преди 5 години

Коментар 9 е писан от активист на клепоухия зелен чорап Радев!Участъкът между Чирпан и Стара Загора беше строен от крадливата шайка на БСП + ДПС ака Тройната Коалиция! Станишев да бъде подведен под отговорност!

11

Анонимен

преди 5 години

9-ти, лъжеш мр'сна ***. Този участък го откри Станишев. Това е то на БСП на работата.

10

1926

преди 5 години

Браво, така се работи!*** бесепари да го смучат!

9

неразбрал

преди 5 години

От зимата между Ст.Загора и Чирпан дупките в дясното платно са по половин метър и скоростта е 90км.Този участък го откри Тиквата.Сега е същото и между Ст.Загора и отбивката за Сливен.Тези 6.5 км дето Тиквата ще ги открива предизборно ,ще изкарат ли до есента?

8

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Браво, а около 24 септември-РЕМОНТ.

7

Предложение

преди 5 години

Може да направите и първа копка на Супер довършването на Южната дъга,точно в Деня на размисъл преди изборите.Много ще е яко ,ако има кебапчета и бира няма да имате равни и балони за децата разбира се.

6

обективен

преди 5 години

А след празниците почват ремонтите.Така е навсякъде ,където крадливата герберска ръка се е докопала.А този шушумига Петя Аврамова ще назначи комисия ,която да замете кражбите.

5

Бау

преди 5 години

На всеки километър - 17 епизод!