5

Анонимен

преди 5 години

Много съжалявам, че това не се въведе при нас - випуск 2008 съм... Сега нямаше да се налага да си губя времето с 2 висши образования, че да бачкам обща работа... !!!Сега не мога да си върна нито времето, нито парите за тези безмислени хартийки, наречени тъй гордо ДИПЛОМИ... Дипломи, които никой работодател така или иначе не цени.

4

Анонимен

преди 5 години

Хърбърт Уелс отдавна я е описал историята за морлоци и елои, но едва на третото гледане на филма "Машина на времето" забелязах третата раса-героят на Джерами Айрънс-расата, която се е обучила да владее съзнанието на всички.Колкото по-необразован е един човек, толкова по-лесно се командва съзнанието му отвън.

3

Анонимен

преди 5 години

Ако ние ще плащаме за дуалната система, това означава бизнесът да получи 16 годишни безплатни работници.

2

Анонимен

преди 5 години

Основният въпрос е:Кой ще финансира дуалната система, бизнесът или данакоплатците?Дуалната система в Германия произвежда "марлоци" т.е.спира се на определен етап общообразователната програма и ученикът учи само "бачкане".Аз все още вярвам, че общообразователните предмети са необходими за да се развие мислеща и хармонична личност, ако е била тя автомонтьор.П.П.Пичовете от тази гимназия са супер гамени, които гледат садистични клипчета в час, sorry,но лъскавото е само от парадната страна!

1

sperko

преди 5 години

Хубав проект, ама хора останаха ли в тази държава?