67

Анонимен

преди 5 години

нали приеха новия закон, щом ти влязат краядци в собствеността, може да ги избиеш. какъв е проблема сега ?

66

Адолф

преди 5 години

Крайно време е това крадливо племе което крепи Тиквата на власт са бъде заличено.

65

Totenkopf

преди 5 години

Да живее Великата червена независима съдебна система.

64

socialen

преди 5 години

Тачев е човек на Кипъреца.

63

Анонимен

преди 5 години

На кипърец му дай да убива, ей на един и на острова избил сума ти и жени с децата им. Е той малко полубългарин ама същата работа....слагайте го на въжето

62

До Темида

преди 5 години

Карайте кипъреца до летището да си ходи , а на тези им кажете 4е се е споминал от мъка за стореното и толкоз .

61

Бау

преди 5 години

Не става с убийство, колкото и да е бил ядосан. Сега ще му струва хиляди левове за адвокати и сигурно ще лежи. Можеше да наеме батки да ги пребият, режат пръсти, вкарат в инвалидни колички ... има безброй варианти ..

60

Анонимен

преди 5 години

Алчният кипърец е можело просто да си застрахова люцерната срещу кражба. Ако го беше сторил сега щеше да си пие узото в кръчмата.

59

Анонимен

преди 5 години

А защо след като толкова пъти са крали все от същия човек, не са ги осъдили на поне 20-30 години без право на замяна? Че това си е отвсякъде смекчаващо вината обсттоятелство за кипъреца, фактът, че години наред са го тероризирали!Ако беше българин, щеше да си трае като ...хм, но гърците са народ с характер. Накрая на човека му е причерняло. А не е изключено и да не е прегазил умишлено индийския ни съгражданин...

58

Анонимен

преди 5 години

Ако тези закони за разбойничеството са действали по турско един хайдутин е нямало да остане

57

Анонимен

преди 5 години

Аз ли не схващам или тук сме свидетели на поредния български правен абсурд: как е възможно на 30 години да имаш 14 присъди? Че то ако почнеш на 16 (когато само ограничено могат да те съдят) и всички са по 1 година (което е невъзможно), само така излиза сметката. А къде е увеличението на присъдите при рецидив? За непосветените: рецидив е наличието на ЕДНА присъда, когато извършиш второ престъпление. При ДВЕ е ТЕЖЪК рецидив! В САЩ при рецидив втората присъда е много тежка, а третата - доживотна!

56

Шкембе Войвода

преди 5 години

Аз ще приема програма за интеграция на ромите. Вервайте ми! Само ме изберете!

55

Стамат

преди 5 години

Понеже трият постовете в които цитирам членовете от закона за разбойничеството, ето линк който има желание да види как за година -две всичко е изчистено.barin.blog.bg/history/2018/11/09/v-bylgariia-e-imalo-zakon-za-iztreblenie-na-razboinicite-ot-.1634591

54

Стамат

преди 5 години

Първият закон на кабинета на Стамболов е за изтребление на разбойничеството. "Чл. 5. Потераджия, който убие или залови разбойникъ, получава награда отъ 5-20 хиляди лева."Тоя закон трябва да се върне за 1 година :)

53

Анонимен

преди 5 години

Съзнавате ли господа от съдебната система и полицаи, които не си вършите работата, какви чудовищни последствия има това?Предполагам, сега ще сте много усърдни да вкарате кипъреца в затвора.Резил!

52

ешротлантик

преди 5 години

смиреност ,толерантност премеримост,спрямо ромския произвол.

51

Стамат

преди 5 години

Путин е виновен. Питайте бате.

50

БПФ

преди 5 години

Трябва да се приеме закон за физическо изтребление на разбойниците !!! Хора като този фермер трябва да получават парична награда, а не присъди. Заради подобни бандити в огромна част от държавата не е възможна никаква стопанска дейност. Полицаи, садии, прокурори са си правили оглушки пред жалбите на тоя човечец, което не им е пречело да му плюскат данъците !!!

49

Анонимен

преди 5 години

Промяната на радеФ е факт!!!!!

48

Ivan

преди 5 години

идвайте инвеститори БГ. Идвайте VW. Развивайте бизнес. Вашите интереси са защитени от закона.