40

iceblast88

преди 5 години

С това темпо Столична община ще е готова с ремонта на улицата точно навреме за масовата употреба на ховъркрафти и вече няма да има нужда от улицата. И как може ВИК и Топлофикация + Община да не знаят къде са им тръбите? Да бяха питали някои стар софиянец, той може и да е бил там като са ги слагали и да им каже точно къде са. Ама то в цяла България е така, където ГЕРБ копне настава мазало. 1 обект няма започнат от гербер и изкаран докрай без проблеми, все корупция, ниско качество и закъснения!

39

Анонимен

преди 5 години

Кметицата и тези около нея имат ли представа колко магазинчета и заведения има по тесните улици "Шишман" и "6-и септември"?Знаят ли, че там се намират сградите на няколко големи, емблематични столични училища?Така ще е, докато някои се стремят да направят безсмъртна изкуствено създадената по времето на соца традиция - кмет на столицата да бъде някой, докаран Бог знае откъде, но много послушен пред силните на деня и убеден, че традициите на столичния бит са нещо вредно и трябва да се разрушат!

38

Значи, какво?

преди 5 години

Да очакваме ремонти по цялото протежение на улиците "6-и септември" и "Цар Иван Шишман"?Само който не познава София не би могъл да си представи какви неуредици ще предизвика това, с оглед на темповете и качеството на работа, които бяха демонстрирани през последните две години по ул. "Граф Игнатиев"!

37

Руски учен

преди 5 години

Поговорката гласи:"Ако асфалтът стане добре, то тръбите след месец ще са за смяна."

36

Анонимен

преди 5 години

Как може да търпим кмета и заместниците му да си нямат понятие от строителство и да пилеят парите на софиянци, а и да им нанасят вреди.

35

Анонимен

преди 5 години

Щом учителка по руски е кмет на столицата,аре затваряй ...представете си в по -малките градове какво става.

34

Трандафор Босев

преди 5 години

До ОтТова е най-смешното нещо, което съм чул и прочел за ремонта на Графа!!! За жалост нещата вече клонят към трагедия, но нищо ...Време беше всички да видят колко са и кафяви гащите на "най-добрата" кметица! Положението е същото навсякъде и на всички нива в клетата ни държава! Някакви умствено семпли хорица, некадърни, но амбициозни и алчни са пропълзяли по политическата стълба и дирята от техните дела блести ... но не е злато или сребро, слуз е!!!

33

Анонимен

преди 5 години

"...От Столична община не предполагали, че има тръби под някои от главните улици като "Цар Иван Шишман" и "6-и Септември" и реконструкциите им се отлага"Това е едно от наййй-тъпите изказвания на "Столична община"!Тея незнаят къде са им тръбите;)За каква столица плащат всички българи???Да не говорим за "журнялята" - "...реконструкциите им се отлага...". Къде е множественно число, къде е единственно, къде е времето;)СРАМ Народен!!!

32

Анонимен

преди 5 години

Фандъкова още ли не е подала оставка?! Прокуратурата защо спи?

31

Анонимен

преди 5 години

Леле, ужас, каква изненада точно когато ремонтират улицата установили че 60 годишни тръби, които трябва да се сменят през 30 години били зле. Шок!

30

Анонимен

преди 5 години

Няма такава управа...При подобен проект ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се съгласува с КАТ, ВИК, ЕНЕРГОТО, ТОПЛОФИКАЦИЯ, що ни правят на балъци...

29

Анонимен

преди 5 години

Фънди тотално се оля с тоя ремонт.Не е толкова дълга тая отсечка ,че да се мота 2 години.Не ,че е толкова грозно ,ама е недоизпипано - пълно е с незациментирани павета , които се вадят сами и се губят , в резултат уж готови участъци са пълни с дупки и липсващи плочки и павета.Пред 'Свети Седмочисленици' унищожиха вековни орнаменти и сложиха някакви полуфабрикатни оградки.И всичко става на парче и при тотален хаос.

28

Анонимен

преди 5 години

какво толкова му ремонтират не разбрах? нова улица се строи по бързо!

27

Щерю

преди 5 години

То ядрен взрив да беше станал на тоя площад - в нормалните държави досега щяха да го обновят и приключат...

26

От

преди 5 години

"Ислямска държава" са поели отговорност за ремонта на ул. Граф Игнатиев !

25

Анонимен

преди 5 години

До АБВАко тези дружества си направят ремонта като хората, ще изтърпим това удължаване на сроковете.Но у нас, по традиция, няколко месеца след като се ремонтира нещо, се налага нов ремонт. Иначе няма да сме ние. Поне през последните 5-6-7 десетилетия е така, според по-старите софиянци.

24

АБВ

преди 5 години

И за още нещо се сетих - защо Енерго, Софийска вода, Топплофикация се сетиха точно в този момент, че тръбите и кабелите им са за смяна? Да не би да е за да се замаже неспазването на сроковете за изпълнение на чудесния ремонт? И дали е толкова чудесен? Айде, приятен ви ден прекарани съграждани !

23

Иванчо

преди 5 години

Каза ли ви врачката, че ремонтът на Нотр дам ще приключи предитози на ул."Граф Игнатиев"? Каза ви!Ама вие не вярвахте. Видяхте ли сега, аааа?

22

АБВ

преди 5 години

Времето в България е много странно - то дъжд, то сняг, то мъгла, то жега! Чудя се как тук може да се построи нещо без да падне след 2-3 сезона! Ама после се сещам за Германия, Франция, Дания и др. и започвам да си мисля, че има начини за справяне с климата! Но отново се сещам за ужасния климат в България и разбирам, че няма начин!

21

до 18

преди 5 години

До АнонименКак къде, в турското посолство за съгласуване на въвеждането на турски в училищата. Е каде е Баце ти Боко