18

Vive la France!

преди 5 години

Франция е най-великата страна на света с несравнимо цивилизационно, историческо и културно влияние! Освен това Франция има много силна дипломация. Чудесно е, че люлката на цивилизацията ще оглави Съвета на Европа!

17

а така

преди 5 години

Тролетариата заработи за ракийка със салатка.Може да е малко, но си е пряка инвестиция на Русия в България.

16

Анонимен

преди 5 години

Русия не е под юрисдикцията на Европейския съд за правата на човека. Неговите решения по отношение на Русия струват по-малко от хартията , на която са напечатани.

15

Анонимен

преди 5 години

Кризата е, че Русия спря да плаща 36 милиона евро членски внос. Това поставя под въпрос огромните заплати на няколко стотин хайлази.

14

РАША БГ НАША

преди 5 години

благодарение на санкциите русия това което нямаше в производство започне да ги произвежда тя си стабилизира сама проблема го създадоха сащ и ес не признаха референдума в крим а в косово може те сами лишиха кримчани от човешките права сега сами си яжте попарата проблема е ваш на ес чичо сам ще ви развали икономиката да распадне ес сащ вичко възможно прави сащ иска да вкара в ес своят газ и производство

13

Тео

преди 5 години

Криза има само в медиите. Криза, криза, криза в отношенията и поръсена обилно със санкции. Я да видим сега през периода на санкциите как се движи стокооборота между ЕС и Русия?!? Увеличение 20%! Еати кризата, еати чудото! На руснаците, че и на ЕС им е през кризата и санкциите!

12

Анонимен

преди 5 години

На руснаците им е през крачола. Запада ще ги притиска икономически докато е в състояние да го прави. Това е сигурно. Русия може без запада, но той не може без нея. От всяка гледна точка. Технологии и наука се правят с пари и запада не иска Русия да се развива, защото ако има средства ще развие и технологиите и няма да има никаква нужда от запада.

11

Анонимен

преди 5 години

САЩ са врагове както на Русия, така и на Европа, че и на Китай и дори на мирна Канада. Време е за стратегически съюз с цел защита от агресора. САЩ ще се спрът едва когато гореизброените сили горят. Тръмп иска да разпадне ЕС и Китай. Иска европейците да ядът гмо храни и да карат американски коли. Тръмп иска да убие Европа. Въпроса е дали ще го позволим или заедно с останалия свят ще прекършим на две гръбнака на краваря-агресор!

10

българин

преди 5 години

"Криза с Русия"? Русия няма проблеми с никого! Други имат проблеми с нея.Че не им играе по свирката! Е няма как да стане!-:) Сама си е господар! И ние да бяхме така Ама не сме! Навеждаме се на Америка и ЕС.И за това нямаме своя политика уви!

9

Анонимен

преди 5 години

Кое твърдение е вярно 1 или 2?1. За да санкционира анексията на Крим от Москва, Парламентарната асамблея на Съвета на Европа (ПАСЕ) лиши през 2014 г. от право на глас парламентаристите от Русия.2. Поради отстъствието на руските парламентаристи от банките на ПАСЕ, те от пет години не гласуват нито за избирането на съдии в Европейския съд за правата на човека, нито на комисаря за правата на човека.Разбира се, че вярно е 1, а 2 с каква цел е написано?

8

Идиоти

преди 5 години

За какво им е Европейски съд? То скоро се очаква тези дела да се разглеждат от Московския районен съд който ще отговаря за Западната губерния.

7

Макрон е на ход

преди 5 години

До привет из Германии: А тебе за колко копейки те бръснат? Замислял ли си се над това. От статията се вижда, че Макрон (а сигурно не само той) счита отсъствието на Русия от съвета на Европа за проблем. Но, който е създал проблема, той ще си го решава. Русия няма да се върне, докато не и върнат правото на глас. Да видим какво ще направи Макрон.

6

привет из Германии

преди 5 години

Поради отстъствието на руските парламентаристи от банките на ПАСЕ, те от пет години не гласуват нито за избирането на съдии в Европейския съд за правата на човека, нито на комисаря за правата на човека. Изборът на следващия генерален секретар на Съвета на Европа може да се окаже капката, която ще прелее чашата. Ако руснаците пак няма да могат да гласуват, Москва заплашва направо да напусне Съвета на Европа...................Руските диваци никой не ги бръсни за 5 копейки !

5

Кой създаде проблема

преди 5 години

Проблемът в съвета на Европа е създаден с отнемането на правото на глас на представителите на Русия. Да им върнат правото на глас и всичко ще си дойде на мястото. Но е трудно да го направят, защото това означава да признаят референдума в Крим и присъединяването на Крим към Русия за легитимни. За Косово може (даже и без референдум, но за Крим - не. Трудно е да се признае двойният стандарт.

4

бай ганю

преди 5 години

кога франция е била силна външно дипломатично за да реши нещо подобно ?французите освен да стачкуват друго не умеят единсвенната силна дипломация в европа е на великобритания и до някъде на германия а франсетата само могат да забъркват каши

3

ай сиктир

преди 5 години

Доколкото си спомням относно Крим имаше референдум, а че резултата не се харесва на някои си е техен проблем. С доста закъснение европуделите на краварите видяха, че ефект от санкциите няма и, че губят и те така, че сега се чудят как хем да са добре с господарите си, хем с руснаците.

2

Анонимен

преди 5 години

Ще се реши ли кризата с Русия?Този не може се оправи със собственият си народ, ще решава кризи с Русия... Мда...

1

Анонимен

преди 5 години

fransetata i alemanite ste si prikazvat na angliiski v eu, a angletata begat po angliiskite kolonialni ostrovi da si zaraviat i kriat offshornite sakrovista po ostrovite...