16

АВС

преди 5 години

и тя ли е от ромите

15

АБВ

преди 5 години

До xa-xa 12Ти " не достатъчно умен" ли си, или се правиш на такъв?

14

Чорбаджия

преди 5 години

Аз съм собственик на много имоти и мога да си правя каквото искам в тях. Частната собственост е неприкосновена.

13

C18

преди 5 години

До ха-ха ....Като иска да разширява бизнеса си да купи съседния имот и да го разширява, никой не и пречи.

12

xa-xa

преди 5 години

Защо спъвате малкия и среден бизнес ето това е бюрокрация. Значи човек няма право да си ръзшири бизнеса това са скали какво хойа ми им пречи като има конструкция за няколко маси. ама това е съседска злоба тия дето са я изпортили и те ще умрат!

11

Анонимен

преди 5 години

Говорят за спиране !Никой не споменава премахване !Странно :))

10

Чиновник

преди 5 години

Простолюдието, не признавате никакви закони и правила. Строите, където ви падне и хич не ви пука от нищо. После се чудите що държавате е ТАКАВА. Ами, каквито сте вие, такава ви е и държавата.

9

До анонимен

преди 5 години

Аплодисменти!!!

8

Анонимен

преди 5 години

Да има едно лесно не върху скалите ами в морето да ги строят хотелите.

7

Герберастката кочина

преди 5 години

Депутат, софра, запой. Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет. Кмет, корупция, разцвет.Безпорядък, рев, искри. Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони. Обир, банка, далавера.Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа. Шок, пародия, държава. Изход, бягство, терминал. Народ, история, финал.

6

Анонимен

преди 5 години

И този е сред Наглите! Имало стотици случаи на злоупотреби,в които били реагирали без медиен натиск! Защо не цитира поне 2-3 ,а?! Откъде-накъде България ще плаща глобите за злоупотреба с евро-пари? Да не би Бг да е строила и пропилявала тези средства противозаконно?! Какво друго,ако не ,,вихреща се безнаказаност" стои зад факта,че Порожанов и Ангелкова още заемат постовете си ?! Онези,които одадоха оставка,ще върнат ли заграбените средства?! Само оставки не вършат работа,макар на първо време, да показват ,все пак,някакво отношение към корумпираните и корупцията...

5

Баш Суджука

преди 5 години

Щом е на наш човек, значи е законен.Точка.

4

Анонимен

преди 5 години

Ами да се оплачат на кмета си от ГЕРБ - нали те си го избраха.

3

Анонимен

преди 5 години

Бе тая собственичка не знае ли как стават нещата? Дарява един апартамент с асансьор на колекционера на апартаменти и работата ще стане! Като се стиска, така и се пада!

2

Православен

преди 5 години

За Гербаджиите законите не важат!

1

Анонимен

преди 5 години

Този строеж не е незаконен!Този се строеж се строи от човек на суджушката шайка, значи не е незаконен!Ако пък случайно е незаконен, ще изменим закона, така че да стане законен!