175

уха ГЕРБ коли и беси

преди 5 години

ГЕРБ провали живота на Плевналиев, Спокойствието на Цветанов и заличи потребността Борисов да е Султан PhD

174

Анонимен

преди 5 години

prezident radev e ortodoks terorist.

173

Какво

преди 5 години

Какво може да измисли един Физкултурник - сложен за пРезидент, човека който може да прави само коремното. Може само интриги .И понеже нищо не прави и не може да направи , започа да се хвали с това , което са свършили другите .

172

Работа

преди 5 години

Ф-а-т-м-а-ш-к-а му работа хвали се с успехите на другите при преговорите с Фолксваген С чужда пита помен иска да прави.

171

Анонимен

преди 5 години

Е кой да накаже корумпираните,като у тях е хляба и ножа.

170

Анонимен

преди 5 години

Диалогът с изпълнителната власт е труден най-вече заради президента Радев и това той най-демонстративно го е показвал.По-известните случаи: срещата на високо равнище във Варна (оказа му да участва след като е поканен и последващите му неадекватни коментари), приемането Нинова, за да изслуша "визиите й за България", но отказващ дори среща с управляващите и то при условие, че те са помолили за такава и т.н. и т.н..Типично арогантно поведение от тип "крадеца вика дръжте крадеца".

169

Янко

преди 5 години

Ох, за малко да ми стане жално, как червените амебчета се притесняват, когато никой друг не харесва техния непрезидент Румбата.

168

Анонимен

преди 5 години

Никога за червените *** няма да гласувам, яли сме им попарата!

167

Анонимен

преди 5 години

Ало журналистите...не ви ли е неудобно сайта да се използва от някакви платени герберастки *** да пишат всякакви простотии за президента...А може би така е по-добре...хората да видят какво е нивото на слугите на ГРОБ,същото като на началниците им...и да не гласуват за тях на 26 май...

166

Ицо

преди 5 години

Румен е просто такъв шматарок, все се оплаква, все не може, не става такъв чичак за тази работа.

165

Анонимен

преди 5 години

На тоя все му е трудно и има проблеми за всяко решение. Така е, като слагат такъв човек на тази важна позиция.

164

Я па я..!

преди 5 години

Виновен е този дето е казал на Радев за завода на Фолксваген. Иначе нямаше и да знае. А Борисов и Плевнелиев работят цяла година по въпроса.

163

Африка чака помощ

преди 5 години

Щом не се получава диалог, тогава с помоща на МОНОЛОГ и ТОЯьОГ джаста праста, тиквисти, пипоности апартаментисти, терасисти и тем подобни госто къщисти, джаста-праста и кое стаа за нещо да се изнесе като живо биологично месо в помощ на бедните и гладуващи народи в Африка и Азия. Там хората обичат тиква, и кратуни Зие лиебен, ънд пипонденен дей лайк олсо, майна.

162

Анонимен

преди 5 години

И диалога на народа с изпълнителната власт е труден.Дори невъзможен.

161

Анонимен

преди 5 години

Не харесвам Бойко Борисов и Герб като цяло но ненавиждам БСП и ДПС повече. Бойко за момента е най-подходящ но дано скоро дойде някой много по добър и да не е от БСП.

160

Анонимен

преди 5 години

радефф, радефф, бързите и успешни действия на Борисов (по думите на самия радев), показват как се управлява държавата. А не с дългочасови безплодни пленуми и конгреси.

159

изнервен

преди 5 години

До 170. Брех, а дали да не почнем с офшорката а Елена Йончева, а?

158

герберски трол

преди 5 години

До 164. Много ли сме, много сме я. Ами изкарайте вие повече бе, Нали радефф имаше "огромната" подкрепа на народа? Защо сте малко и защо 80% от коментарите са негативни за его? А? И между другото, мразим го безплатно - има за какво.

157

Анонимен

преди 5 години

Офшорки ще бъдат разровени ако изхвърлим комунистите от ГЕРБ !Иначе както с Цветан Цветанов ще оправдаят и Бойко Методиев Борисов !

156

Анонимен

преди 5 години

Тоя *** Зеления чорап иска да си предпише заслугите на Борисов и Плевнелиев за евентуален строеж на завод на Фолксваген у нас!