12

Анонимен

преди 5 години

ако албания влезе в ес край с него

11

Анонимен

преди 5 години

А робските българи търпят. Само по интернет. То им е в кръвта

10

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

9

шматка

преди 5 години

Набрижават местни избори.Политика.

8

Анонимен

преди 5 години

Това да не е поредната оранжева революция , финансирана от Сорос и приятелчетата му?Нали демокрацията е да се избират управляващите в честни избори?Всичко друго е диктат на чужди сили, на улицата и на ***!!!

7

те са ни съседи

преди 5 години

ай стига глупости и те са хора като всички останали, всички нормални хора искат едно- да могат да работят и да издържат семейството си, а който няма иска да може да си направи семейство. всички искат едно и също, нормално е да искат да махнат политиците си, що ги нареждате не разбирам, не сме по-добри от тях, а простотиите за ислямисти са политически глупости, нормалните хора не се интересуват от такива неща, това са политически схеми, не обвинявайте обикновените хора за това

6

Милен Илиев Минков

преди 5 години

Албания, има- нужда,..От, здрави- генетично, хора,.....И, едно- дете,...На- семейство,...За, 95%,...От, населението......

5

?

преди 5 години

Аха избрали са си СОЦИАЛИСТИ... сега отърсване само с протести и то мноого. Затворете ги в парламента

4

Факт!

преди 5 години

Готвят България за част от Велика Сърбия ако не знаете.

3

АнонимеН

преди 5 години

АЛБАНИЯ СЪЩО ПОПАДА ПОД КОМУНИСТИЧЕСКО ИГО КОЕТО ТРАЕ НАД 40 ГОДИНИ И ТО САМО СЛЕД КРАЯ НА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА! ЗА ТОВА ВРЕМЕ КОМУНИСТИТЕ УСПЯВАТ ДА ПРЕВЪРНАТ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ИСЛЯМИСТИТЕ ТАМ В АТЕИСТИ :DРЕАЛНО САМО 40% СА ИСЛЯМИСТИ30% СА ХРИСТИЯНИ И 30% СА АТЕИСТИ-------------------ЗА РАЗЛИКА ОТ АЛБАНИЯ ВЪВ ТЕРИТОРИЯТА НА КОСОВО ИСЛЯМА Е НАД 90% ТОВА Е ЕДНА ЧИСТА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА ВЪВ ЕВРОПА !

2

Хм

преди 5 години

То по принцип албанците са априори престъпна нация-в самата Албания,Косово,Македония и където и да е.Срещу какво протестират не е ясно.Може да е кланова война?

1

Киро Пръча

преди 5 години

Навремето новините в Албания започвали с "Добър вечер Енвер Ходжа", просто само той имал телевизор.