6

Microwave

преди 5 години

Най-добре топи мазнините - микровълновата.

5

Анонимен

преди 5 години

Абе какви са тия глупости, преписвате ги от немай къде или си ги изсмуквате от пръстите. Храни, които топят мазнини??!?? Храните, които се смята, че имат негативен калориен баланс - изискват повече енергия за смилането и усвояването им, отколкото дават - са няколко и те не присъстват тук, това са - целина, броколи, ябълки, домати, грейпфрут...Всичко друго, може да се каже че е полезно, но не топи мазнини. Топенето на мазнини е просто - дефицит на калорий. Как се постига е отделна тема.

4

Киселини стопяват;)

преди 5 години

Иначе сега сериозно, тялото трупа мазнини при всяко хранене когато глюкозата в кръвта се окаже в повече. А това че при гладуване и последвало хранене трупало повече... ами не. Първо задоволява недостига и чак тогава трупа излишъка както прави всеки път!

3

Анонимен

преди 5 години

Костен бульон не при подагра, да не плачете от зверска болка!Авокадото нещо много поевтиня, няма под 3 лв парчето...Пасирайте боба, гарнтирано по-малко газове!

2

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

за назе боб и авокадо, а за мишето ....здраво. и да не го римувам натам, че ше изгинеме.

1

Анонимен

преди 5 години

Боб да хапвам и после корема ми да е плондер на другия ден? Хапвайте печено месо каквото и да е то 200 грама с една бутилка червено вино и зелена салата и сте вие.