10

Велика Франция

преди 5 години

ЕС е най-великия съюз в човешката история, създаден от най-великата страна и люлка на цивилизацията - Франция! Подобни съюзи са бъдещето на света. Англия и Сащ са остатъчни империи, дължащи съществуването си на Велика Франция. Англия е първата френска колония - били са васали на французите в продължение на векове. Колонийката сащ е освободена и създадена от Франция. Американската конституция е базирана на идеите на Монтескьо за разделение на властите. Велика Франция - 1500г. ВЕЛИЧИЕ.

9

Скептик

преди 5 години

ЕС е корумпирана мафия за обогатяване на административна върхушка, назначена от ЦРУ, за благодарност за умъртвяването на народностите на Европа.

8

баба мара

преди 5 години

българия вън от нато и ес там сме без референдум

7

Тато из Правец

преди 5 години

ЕС е недоносче...треа се наведнеме, да се ослушаме и да видиме въжето халтаво ли е, па тогава ше решаваме. Абе кво ше решаваме ние бе...кат немаме пари, ама поне едни хора некой кяр мое да вземеме...

6

Анонимен

преди 5 години

Почти никой от тъй наречените евроскептици никога не е кавал че не е искал да има ЕС!!!!Просто не искат този либерастЕС!Къде ви е новината тука?

5

Неразбираем...

преди 5 години

..следното! Защо отвориха границите на Балканите до Турция? Заради свободният транзит на краден пиратски петрол от Либия, Ирак, Сирия и СА ли? Затова ли ми взеха в ЕС? Само питам, понеже не ми е ясно ...

4

Пълен разпад

преди 5 години

Той съюзът сам се разпада от корупция и джендъризъм и никой не пита евроскептиците, какво искат.

3

Анонимен

преди 5 години

Яяяяяяяяяяяяя.......как пък не! В България такива са доста! Слушайте, аз вече от доста време търся и не мога да намеря ПОНЕ ЕДНА ПРИЧИНА НИЕ ДА СЕ НАМИРАМЕ в това недоразвито ес-че!!! Някой да ми подскаже!??

2

Фашистки-внук......

преди 5 години

Град Сливен,...Ще- се- превърне, във- затвор,....Ще- има, редовен- живот, семейно,...И, много- работа,.....Европейският- съюз, изгрява- от,...Белите- хора,.....

1

Анонимен

преди 5 години

Е как ще искат! Даже Фараж им каза, че повечето не са работили някога работа в живота си, но и той да не остане назад седеше там и пак напира да взема пари за седене. Та защо да спират ако някой им дава пари за нищоправене.