9

Питам

преди 5 години

Обезщетението в рубли или в долари ще бъде? Много е важно.

8

Викинга

преди 5 години

Недоумявам как може да се злорадства, когато има жертви(!? Съвременните самолети са пълни с електроника и пилотите освен на тренажьора почти нищо ръчно не правят, и когато се наложи става лошо. Пътувам редовно с S7, с България Еър, с руската компания определено е много по уютно приятно. Вижда се, че става въпрос за грешка на пилотите, но те също са хора като нас! Бог да прости загиналите!

7

всичко за 1 долар

преди 5 години

1 рубла = три 100тинки ..ха.ха жертвите нарочно са го направили за да имат близките им долари.

6

Анонимен

преди 5 години

Пилотите са хора като всички нас. Не забравяйте това преди да напишете нещо не особено умно. Ако мислите, че можете по - добре, станете вие пилоти в гражданската авиация.

5

Бяхме там!

преди 5 години

Адски си прав N 3.На 01.05.2019 г. пилот на България ер,полет за Москва бе лице с руска фамилия.То бе нервно и се стремеше да навакса закъснението от няколко часа на достолепната "авиокомпания".Някои от прийомите му за летене бяха взаимствани от изтребителната авиация-резки виражи,удоволствие от въздушните ями и пълен непукизъм за товара отзад.Стюардите се хилеха,обсебени от страх,а ние се молехме Богу.За финал явно писта не му достигна и джигита наби F 1 спирачка.Кадры решают вс!И у нас!

4

Анонимен

преди 5 години

Не е могъл да се приземи нормално, защото е бил натежал от пълните резервоари. Иначе не вярвам пилотът да не може при отказ на автоматиката да приземи самолета.

3

Анонимен

преди 5 години

Гледах клип за катастрофата. Самолета нямаше да се запали ако пилота го беше приземил професионално. Приземяването беше под всякаква критика, самолета опря с колесниците земята след което подскочи 10 метра като топка и при връщането си обратно строши колесник който колесник предизвика пожара в крилото където е резервоара. Такова приземяване и дете няма да може да направи. Ако не вземат мерки при подготовката на пилоти както беше по времето на СССР ще има още много нелепи катастрофи.

2

до Зозо

преди 5 години

а при нас хората от Хитрино получиха по един обрасъл... храст.

1

Зозо

преди 5 години

Дека сте да злорадствате бре ***, путинисти и хатакисти?