13

Анонимен

преди 5 години

Папата е едновременно държавен глава на Ватикан и католически световен водач. Борисов Го покани като държавен глава, до тук добре и с почестите, и с проявите. Но тия богослужения по площадите и улиците какво са. Това е "лов на души" та да станат православните миряни на католици. Ами има си католически храмове в София, в Раковски и на други места, и там да си отслужва литургиите. Утре и някой ислямски духовник ще иска проповед на пл. Батемберг и ще му дадат. И защо не! А на нашия патриарх едва ли

12

Анонимен

преди 5 години

Българската православна църква ежедневно се моли за мир и спасение на човечеството.А това беше едно евтино популистко шоу, комедия на сцена.

11

Анонимен

преди 5 години

Не ми говорете за тази педофилска църква.В САЩ хвърлят по кюретата камъни.

10

ЕДВА ЛИ ЩЕ ПОМОГНЕ

преди 5 години

КОГАТО УМИРА ЧОВЕК - ВИКАТ СВЕЩЕНИК.КОГАТО УМИРА ГЕРБ - ВИКАТ ПАПАТА.

9

Анонимен

преди 5 години

До АЛОГоспод е прeвърнал водата във вино кой кого е яхнал ? Мен не ме е яхал никой нека си пият колкото си искат и по-полека да не се пръснеш от злоба. БПЦ са пичове отвсякъде и много стойностни хора.

8

Нане

преди 5 години

Имай вяра чадо...Аз съм бил и Поп ...За малко ,ама съм бил...Амин!П.С. до ало!

7

АЛО

преди 5 години

До НанеНане много си активен навсякъде - за коя православна църква говориш - такава НЯМА - има само едни чернодрешковци с големи шкембета, яхнали вярата на обикновения човечец, за да носят скъпи дрънкулки и да се возят в хубави коли. Айде не се правете на ущипани госпожици. Това ви е добре известно, то и на децата вече е ясно. Дядо поп на село на погребение - пиян от предишното, залита и гледа колко ще му цакаш. Писнахте ми. Тея са най-големите безбожници !!!

6

Анонимен

преди 5 години

Русофили бягате по-скоро в руския Гулаг, защото тук ще ви превърнат в ***, католици и накрая в българи !

5

Нане

преди 5 години

***,църквата наша,що чека та не ги анатемоса Всички сороски слуги...Те са вече отявлени врагове на Българският народ ...А и на светата Българска Православна Църква...

4

Анонимен

преди 5 години

Браво, колкото и ГРОБ да мъкнат тука разни папи и да ни карат да им се кланяме и да се мъчат да ни унижават толкова повече сами си копаят гроба.

3

Колчо от Плевен

преди 5 години

Супер *** се изхилих папата като дойде и изведнъж се оказа, че никой не гоебе за него хаххаххахха

2

Анонимен

преди 5 години

Нямаме никакви допирни точки с римляните точно те са убили Господ, купили са го за 30 сребърника с цел терористично да го убият.

1

АВС

преди 5 години

ТОЙ НЕ Е ПРАВОСЛАВЕН ТО Е КАТОЛИК ДА СИ ИДЕ ПРИ КАТОЛИЦИТЕ