35

Анонимен

преди 5 години

Този е най-безполезният чиновник - хайлазин.

34

Анонимен

преди 5 години

Папата разтяга ластици и локуми, накрая стана ясно, че трябва да отворим вратите си за мигрантите.Това беше главната задача на "светия" отец.Всъщност, кое му е святото, след като от биографията му разбрахме, че на младини е бил бияч в нощно заведение. Може би затова се харесаха с нашия тиквун.

33

Анонимен

преди 5 години

Шоуто свърши, главният герой си тръгна от сцената, аплодисментите бяха вяли, въпреки, че комедията беше съвършена.Сега да се върнем към трагедията, главни герои в която са функционерите на ГЕРБ, А ДЕКОРЪТ - АПАРТАМЕНТИ, ТЕРАСИ, КЪЩИ ЗА ТЪЩИ И КРАДЕНИ МИЛИОНИ.

32

Лъчо

преди 5 години

Повечето българи са атеисти и затова са толерантни към другите религии. Няма фанатици както на Изток или на Запад. България е една спокойна провинция на Империята. И за това някои много искат да я разръчкат ама няма да стане тяхната.

31

Анонимен

преди 5 години

Папата дойде да проучи настроенията у нас за нов наплив на "бежанци".Същото и в Северна Македония защото през Балканите е пътя за нашествието.Срам и позор за главата на католиците по света който ни ''поучава"да приемаме нахлуващите ислямски нашественици като ние източноправославните дори не сме им били колонизатори като католиците. Новият световен ред е в сила. Бдете братя и сестри българи!

30

Анонимен

преди 5 години

От 30 Пък именно конкретно това, че си избираме едни и същи е приьнск не на смирение а на простотия.Директно си го пише в Библията послушание страх смирение и кланяне само за Бог и никой друг всичко останало дори представите за Бог църквата държавата законите логиката и каквото още искате не заслужава смирение послушание и служене това е.За това и римляните преследваха Христос.За тях държавата беше свещена, а Христос казва не и служете, това за ркмлвккте е антидържава дейност и прочие точно.

29

Анонимен

преди 5 години

Абе папата ако е антихриста хич не го бива до момента и една чужда религия не му се е поклонила, ако беше вярно то нашия патриарх не би го плюл а би коленичил пред него защото в Библията не пише всички без православните ше коленичат на антихриста а всички религии без изключение и почти всички хора ще му се подчинят освен избраните и никои няма да може да купува и продава без него.Тоест търсим икономическо лидер който с пари купува станали празни отвътре религии.А че си избираме едни и същи

28

Анонимен

преди 5 години

Скоро ще се разбере!Определено нищо не е такова, каквото изглежда на пръв поглед.А заблеяните агънца продължават да си рупат тревичка на държавната ливадка и да си блеят самодоволно...

27

Гoшу

преди 5 години

Ние сме си смирени. Иначе никой нямаше да бачка за 1000 лева и да си избираме едни и същи крадци, като само си ги менкаме през няколко години :)

26

Анонимен

преди 5 години

Големи лакардии и пълни глупости , само и само да се оправдае невежеството и харченето на един милион народни пари за нищо.Да обясняваме ли че тези пари можеха да отидат за лечебна апаратура или добри каузи, а не за пушилка на Винету безродника.

25

Анонимен

преди 5 години

За какво смирение ни говорят. Та ние ако не бахме с наведени главички щеше ли 30 години да ни Оправят на задна прашка. Я да погледнат какво става в Франция колко са смирени същите тези Католици. Май православната религия е най смирена от Католическата. Католическата църква е избивала Монаси горила е хора на клади за какво смирение ни говорят. Православието няма нищо общо с Католицизма ръцете им са обляти в кръв на невинни жертеи само затова че не са мисли ли като тях.

24

Пело от село

преди 5 години

Това се нарича кризисен Пиар.

23

Шопо

преди 5 години

Бедна България да помага материално бежанците,а Ватиканът ,който има 800 000 000 000? им помага морално с призиви !!!Дайте да дадем !!!

22

Коце кмета

преди 5 години

Е ние сме си смирени - папата е фуут фетишист и сатанист, а на нас не ни пука!

21

ivailo

преди 5 години

Напротив, "папите" са предтечи на антихриста... А приказките на тоя заблуден човечец Велинов, че Франциск ни показал какво е смирение будят у мен само присмех. Смирените хора не са непрекъснато пред камерите, и не поучават цели народи особено когато са от друго вероизповедание, как трябва да живеят.

20

Анонимен

преди 5 години

стига с тая москва бе *** гербави. Църквата си има канон, кво предлагаш, да не го спазва ли?

19

Анонимен

преди 5 години

"да си прощаваме преди сън" .. а не Господ да ни прощава?!

18

смях

преди 5 години

Обаче е удивителна цензурата в тоя гнусен сайт. Преди малко прочетох коментар на някакъв потребител за венецуела, сащ и гуайдо и след малко изтрит. Нямаше обиди, псувни, но някой го изтри. Гнусни сте. После защо сме на последни места по свобода на словото.

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 16тИ СИ ГЛЕДАЙ ИМОТИТЕ И КИНТИТЕ НА НПО-ТО,НЕ СИ ВРИ НОСА В ЧУЖДИ ИМОТИ.

16

Анонимен

преди 5 години

Конфискация на имотите и закриване на БПЦ. С това си поведение не е нужна никому