7

Анонимен

преди 5 години

Няма такова нещо, не правят шоу, нито се вживяват в роли. Ако ви се чака с месеци за страстния 3 минутен секс, чакайте и се ослушвайте къде сбърках пак. Очакват вие да ги нападнете първи, ошашавени от великия им сексапил.

6

:)))

преди 5 години

До НерезКакво значи "нямат задръжки"?Ами например, след първия сеанс, който трае само няколко минути, Водолеят, Скорпионът или Лъвът изръмжават: Донеси нещо за ядене, ***!Момичето (или съпругата) тича до кухнята, връща се с цяла табла, отрупана със сандвичи, лакомства и т.н. Той яде като разпран без никакви задръжки, после доволно се оригва, изляга се блажено, обръща й гръб и захърква - та чак до сутринта!

5

Коча

преди 5 години

Наскоро порих една риба от всякъде :)))))))))))))

4

Нерез

преди 5 години

Господа, бъдете по-конкретни. КАкво значи "нямат задръжки"? Праскане в другата дупка, празнене върху лицето, тити фък, скубане, вързване? Дайте да се изясним. Иначе много неясно - "нямат задръжки", "рискове в леглото" ... някакви общи приказки. Като ще пишем статия, да сме конкретни и ясни баси ...

3

Анонимен

преди 5 години

На водолея мястото не е тук. Който наистина разбира от астрология знае, че сексът не е водеща негова сила.Но тук статии се пишат и превеждат от очевидно незапозтати. Не само в тази материя.

2

Друг знак

преди 5 години

..от трите знака само лъвът става-вярно ,че е мързелив,но умее да създава атмосфера и желание..останалите два..скорионът-въздух под налягане..,а водолеят наистина изненадва-с това,че не става...

1

Ами!

преди 5 години

За една много нафукана лъвица гаджетата й говорят, че хем е нарцистична, хем е мързелива, хем им лази по нервите. Не може момче да задържи, а е хубавичка. Но характерът й е такъв, че никой не я изтрайва и не само че не може да задържи гадже, ами и приятелки нямаше и като ученичка, и днес.Водолеите пък се провалят поради огромния си егоизъм, меркантилност и заради това, че у тях има известна доза арогантност и простащина.Написаното за скорпионите е може би вярно.