26

Анонимен

преди 5 години

защо такива ккато него не развиват промишленост,а правят далавери и гешефти-Болшинството заводи, които работеха по комунистическо време, са наследени от Царска България.Най-известните са: Обувен завод Рекорд-Габрово Завод за автобуси в Ботевград Завод за радиоапарати във В. Търново Завод за кабели в Бургас

25

Я па я..!

преди 5 години

Чета за Буров и си мисля за Чърчил. Умен човек е бил , ама защо ли не е бил възхитен от ВОСР ?

24

Пешо

преди 5 години

И кои са разплаканите майки, др. болшевик?Дай имена, защото иначе ми прилича твоето на ,,Един в кръчмата каза".

23

Анонимен

преди 5 години

Коментарите 3, 6, 10, 13, 14, 15, 18, 19, 21, 22 са написани от един и същи червен ***. Горкият!

22

Анонимен

преди 5 години

КТБ е наследник на банката на Буров и е в същата сграда на банката на Буров. Буров е вулгарен ***. Народният съд го осъжда само на 1 година затвор. След това продължава с противодържавна дейност и отново е вкаран в затвора.

21

Анонимен

преди 5 години

Мошеник.Сам си признава,че БГ е бедна държава,колония,без прозводство.Селска изостанала до 44 година Дава за пример как изнасяме ресурси за Германия с кожи на животни,от които правят обувки саламандер. Но не казва защо такива ккато него не развиват промишленост,а правят далавери и гешефти. Принава си,че репарциитеот войните ,които такива като него губят изплаща бедния селски бг работник на земята,и животновъдите.

20

Сата НАТО

преди 5 години

Ми те са го ликвидирали, нали е имрял в лагер. А това с наводнените мини, е глупост. Не е отишъл той да върти крановете. Всеки комунистически агент може да наводни мината и да каже Буров ми нареди. В онова време нали е ясно на кого ще повярват. Ако е имало доказателства за такова нещо, щели са да го осъдят на смърт за нула време.

19

Анонимен

преди 5 години

Доста майки е разплакал този изедник. Жалко че не го ликвидираха навремето.

18

Шопо

преди 5 години

Демек одобрявате,че е издавил невинните миньори ?! Никакъв хуманизъм нема у вас ,хора !

17

Анонимен

преди 5 години

Баламосват ни с глупости Самоков само да скрият как излъгаха хората преди30ги на доброто казаха че е зло .

16

Анонимен

преди 5 години

Червената *** ... пак се е развилняла!

15

Шопо

преди 5 години

Какво го величаете тоя ,бе ? Когато му национализират мините ,той нарежда да наводнят галериите и издавил десетки невинни миньори ! Убиец е тоя и му е малко Народен съд !

14

Анонимен

преди 5 години

Зорошите как се опитвам да ни натрапят че има четник банкери. Голям смях. Той и Цецо Василев викам че бил честен.

13

Анонимен

преди 5 години

Тоя е бил фа шага .

12

Гошо

преди 5 години

За мен и за доста просветени хора - Велик политик! Брат му е бил голям банкер! По цяла Европа са знаели за него и са се съобразявали с него и външната му политика! Груб, циничен в дадени моменти, но много успешен! Като него в момента нямаме такъв политик! Политик, а и всички красиви жени са били на ложето му! Просто го е можел, защото е мислел! А сегашните политици........!?

11

Членска карта №7

преди 5 години

До New NewsДа, гадове се превратаджиите... Деветоюнските и онези дето суспендираха Търновската конституция за да накривят шапката на руския император!

10

Членска карта №7

преди 5 години

Толкова дитирамби!???Нали за банкер говорим.... В добавка и политик!???

9

New News

преди 5 години

И неговата смърт лежи на съвестта на днешните потомци на превратаджиите.Оставили са го да умре нарочно, от бронхопневмония в затвора.И понеже са били некадърни,и не са могли да смятат пари,са го потърсили да го вкарат в новото правителство,ама вече си бил заминал човекът.Умишлено са го оставили болен при нечувешки условия.

8

Иван

преди 5 години

Винаги обичам да чета нещо свързано с Буров.Един изключителен български политик /отдавна няма такива/, човек, и патриот.Казал е доста крилати фрази за бита на българина една от която е-Българина все гледа да мине тънко и да не си плати, или да плати но по малко, та било и за услуга от *** !!!Мисля че и сега тази фраза е актуална като че ли е гледал напред във времето !

7

Циник

преди 5 години

Е ... у нас комунизма не е призрак... а ПРИЗНАК!Премърнал много цветущи общества в човекоядци !Един от най-големите в СеСиСЕРЕ! Поздрави от Чикатило