8

баба мара

преди 5 години

щом олаф не може да се справи българия да излиза от ес и нато ние непрекъснатоще се тресем от кражби и скандали коя е гаранцията че списъкът на получателите напарите е точен и нещо не е скрито няма гаранция затова не гласувам

7

Гледна точка

преди 5 години

Е как да няма? Тези УЛАФ май тормозят само непослушните, а наведените като Боко не ги закачат.Непослушните одраха кожата на българина с хиляди схеми за кражбА. Тях не ги интересува кой какъв е, а да не се крадът парите им!!

6

обективен

преди 5 години

Че нали заради тези пари герберастите са на власт вече 10 години.Те пишат правилата за субсидиите ,те правят програмите ,те си раздават парите.С тези пари манипулират изборите и правят изборните закони такива ,че читав човек да не може да припари до властта.

5

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Шегувате ли се ?!Та, през последните 10-12 години далаверите с евросредства са водещи. Милиони, за да не казвам милиарди се раздадоха на наши хора, да имитират дейност. Не само къщите за гости. При фермерите е същата работа. ПИШМАН животновъди и зеленчукопроизводители, колкото щеш !Имитираха с години дейност, за да получават пари от европейските. Резултати нулеви !Месо, мляко, зеленчуци.. Всичко е внос !Българското малко и скъпо. Трябва разследване, съд, конфискация и затвор

4

Анонимен

преди 5 години

Европейският съюз дава пари на богатите, за да станат още по-богати. Европейският съюз не се интересува, че има бедни със 100 евро пенсии пенсионери. Тази европейска програма е за строене на вили за богаташите с европейски средства, които след 5 години стават техни. Европейският съюз е буржоазна организация и подкрепя политическата класа и бизнес класата.

3

Анонимен

преди 5 години

Тези от УЛАФ са май малко улави,щом не виждат каква повсеместна корупция на всички нива се шири у нас.

2

Анонимен

преди 5 години

Каква корупция,бееее.В България такова животно нема.Има само усещане за корупция,според управляващите,де.

1

Анонимен

преди 5 години

Е как да няма? Тези УЛАФ май тормозят само непослушните, а наведените като Боко не ги закачат.