25

Ogi

преди 5 години

Защо не се състезава направо при мъжете ?

24

Анонимен

преди 5 години

Не може да сравнянате тази с братята Уилямс. Тази си е по рождение *** и очевидно има мъжка структура на тялото и ниво на хормони като мъжете, но не от допинг. Няма логика да се състезава с нормалнити жени. Серена Уилямс очевидно е развила ненормална за жена физика /мускули/ по изкуствен начин. Не е от ядене на хамбургери и пиене на кола. Едва ли е само и от тренировки. Вероятно след време ще разберем с какво се тъпчи, сега я покриват. Иначе не би трябвало да мине допинг контрол

23

Жо

преди 5 години

СЕМЕНЯ не е виновна, че е такава.Но когато от 10 000 жени, само една е с такива показатели на тестостерон, наистина трябва да има ограничения за нея в състезания.Защото ОСНОВНОТО ПРАВИЛО за всички спортове е едно- На старта, всички трябва да са при еднакви условия за състезаване. Иначе, това просто няма да е състезание.Представете си на автомобилно състезание всички да са с Москвичи и един с Ферари.

22

Анонимен

преди 5 години

другият вариант е да пуснат щафета за третополови, т.е. всякакви транс варианти, с екстра тостестерон, с по 5 крака и тн

21

Анонимен

преди 5 години

Какво да кажем за братята Уилямс? 20 години се състезават в женския тенис.

20

Анонимен

преди 5 години

Не разбирам защо подобни хора не си направят състезания помежду си,а с измама влизат при нормалните хора,и съсипват спорта?

19

Сега

преди 5 години

Сега да видите с какви се състезава нашата Ивет Лалова, леле!..

18

Биолог

преди 5 години

Това човешко същество не е жена, макар да са я записали като такава при раждането й. Състоянието й е ненормално, липсват видими мъжки полови органи. Масово лекарите решават тези деца да ги пишат като момичета. Но, теи момичета нямат нито яйчници, нито матка, нито влагалище, а скрити тестиси, които произвеждат тесторерон. Т.е. това е един генетично увреден мъж, не жена. Въпросното човешко същество има жена и дете. Човек, който произвежда сперматозоиди не е жена.

17

оф

преди 5 години

До АнонимеНМожеш ли да пишеш с по-големи букви, че не те разбирам какво ми говориш?

16

Професор

преди 5 години

Няма да навлизам в подробности , само ще питам: това НЕЩО прилича ли Ви на жена ?????

15

Анонимен

преди 5 години

Сред проучените и доказани физически предимства на мъжете над жените спадат:височина, тегло, по-широки рамене, по-голям обем на циркулиращата кръв, по-голяма устойчивост на дехидратация, по-голям белодробен капацитет, по-дебела кожа, по-добра сетивна съобразителност, повече хемоглобин в кръвта, по-голяма сила на горната част на тялото, по-бързо време за реакция, по-голяма плътност на костите на ръцете, по-голям капацитет на потта, по-висико съотношение мусколи кум мазнини и т.н.

14

Анонимен

преди 5 години

А помните ли китайката, която победи Станка Златева на олимпиадата в Пекин? Дойде, видя, победи и изчезна.Какво става с плувкините от бившата ГДР? Сега защо немкини не чупят рекорд след рекорд?

13

спорт

преди 5 години

Абе нали всеки си избира джендера свободно, а сега ще мерят тестостерона... Те ти булка Спасов ден! Това ли е разликата между мъжа и жената? Добре, че е спорта /многото пари вложени там/ инак мъж ли си , жена ли си- куче влачи.

12

мак

преди 5 години

Не е виновна/ен за нивата на тестостерона, но щом има по-големи възможности заради това, не е честно да се състезава с останалите жени. Решението е правилно, може да засяга нищожен брой състезателки/ли, може да говорят за дискриминация колкото си искат, но поне болшинството жени в спорта ще имат равни шансове и чувство на справедливост, иначе състезанията губят смисъл.

11

Лол

преди 5 години

Не знаех, че мъж се състезава при жените. Може и да се мисли за жена, но мускулатурата на мъжа е много по силна. Как въобще, до сега са допускали да участва на олимпийски игри. Това си е чиста измама. Дано по скоро Китай стане освен номер 1 икономика и манталитет за подръжание. САЩ само извратени модел на подръжание показват, до като Китай са култура на хиляди години, стари традиции и миролюбива религия. САЩ само *** и войни предлагат.

10

zeus

преди 5 години

До Не разбрахТова е хeрмафродит, няма матка и има тестиси вътре в тялото, съответно яко тестостерон.

9

АнонимеН

преди 5 години

ДИСКРИМИНАЦИЯ : ТОЗИ МЪЖ Е В ПЪЛНОТО СИ ПРАВО ДА СЕ СЪСТЕЗАВА ПРИ ЖЕНИТЕ АКО СИ Е НАПРАВИЛ ОПЕРАЦИЯ ЗА СМЯНА НА ПОЛА !

8

Не разбрах

преди 5 години

Това жена ли е, която просто злоупотребява с дадени медикаменти, или има атрбути на мъж? От статията нищо не става ясно.

7

Мен

преди 5 години

И сега какво излиза - мъже дето се правятр на жени могат да се съзтезават и да чупят рекорди, но жени не могат...

6

Пловдивчанин

преди 5 години

До zeusНапълно съм съгласен. И Серена Уилямс ще е рекламното лице на така наречения Фрийк лийг :)