118

Радо

преди 5 години

За България само мизерия друго нищо. ЕС защитава и покровителства над Българската мафия (ГЕРБ). Европа краде България, а Бойко краде европарите, но тези пари пак народа ги плаща под формата като , вноски за членство в ЕС.

117

Анонимен

преди 5 години

но нито един гербераст крадлив вътре

116

Офф ,да се омита

преди 5 години

И на последно място по осъдени апартаментаджии ,терасаджии ,гаражари ,СУДЖУКАРИ,къщи за гости и т.н. НИТО ЕДИН ОСЪДЕН ГЕРБЕРАСТ! НИТО ЕДИН!

115

V

преди 5 години

Мюнхен ще почне да залязва .Пуснаха електромобилите в Германия и Мерцедес спря да плаща на политическите партии .А наща тиква му разправя на тоя че бачкаме за без пари и да направят некоя малка фабрика дето да прай там некое малко болче ама от БМВ :))) Мюнхен все пак има влияние чрез корпорациите .

114

Mmnm

преди 5 години

И номер едно по бедност и корупция! Пожарникар скaпaн!

113

ГРОБ

преди 5 години

Времето му изтича. И той го знае и панически започва за се хвали и величае. Скоро ще е първият шут на 26-ти. А след това политическа агония и край.

112

Waffen SS

преди 5 години

До Тролъ""По 1 милиард на година изчезват от парите отпуснати на Българите от Европа""Хайде стига ,само толкова.Според мен се крадат някъде към 60% от фондовете под различни форми,като не е задължително направо в личните сметки на мастити политици

111

Анонимен

преди 5 години

Бойко:Къде са парите от Европа?Те са за народа!

110

Селчо

преди 5 години

Къде са парите на хората от Европа Бойко?

109

11 ГЗ

преди 5 години

"Бавария ни хвали"Преди много години много от заставите получаваха подарък телевизор от правителството на ГДР за заловен гражданин на ГДР.

108

Тролъ

преди 5 години

По едно нещо сме на 1 во място в Европа!- а именно:По 1 милиард на година изчезват от парите отпуснати на Българите от Европа!Но апартаменти за ГЕРБ и на Бойко министрите незнайно от къде пари има !

107

ЦК на ГЕРБ

преди 5 години

Фотографа е агент-провакатор на Кремъл и затова умишлено е направил Борисов по-нисък от бавареца а той е по-голям и по-силен и може да го набие бавареца. Фотографа на съд за държавна измяна!

106

Още.

преди 5 години

Щом каналджийте си излежат присъдите да бъдат лишавани от българско гражданство и вън от страната.

105

Циклопа

преди 5 години

Това означава, че няма ред на улицата

104

1

преди 5 години

забравихме,и още по едно нещо,сме първи,по лъжа.

103

ГОЛЕМИЯТ ПРОПУСК

преди 5 години

По едно нещо сме 1 в ЕС: Най-много хванати и осъдени каналджии!-- СЪМ АЗ, ХВАЛИ СЕ БИБИ - МУТРА И КАНАЛДЖИЯ НОМЕР ЕДНО В БЪЛГАРИЯ!!!!

102

Анонимен

преди 5 години

Абе бая е наплашил мигрантите,те не искат да остават в БГ и бягат панически от нашата територия!

101

Анонимен

преди 5 години

Хванати бушони и най-дребни мишки.Бойко уж спира контрабанда за милиарди, а колко главатари и шефове е хванал?Н У Л АКато го натистант чуждите служби хваща някое улично бушонче или каналджия или муле, че да ми метър.Само в чужбина като хванат някоя едра риба (ала Брендо) тука нашите помагат да утрепят сведетели или да отвлекът роднини.Държава Мафия, Премиер собственик на групировка от 90те, разследвания театъри е порнография.

100

Bai Ivan

преди 5 години

И по друго сме първи> Най-*** министър председател!

99

Анонимен

преди 5 години

Изгледах снимките по всичко си личи, че Зьодер не знае и грам английски и мълчи като пукал. Ние ги хващаме пък те си влизат свободно през Португалия и отиват до Германия и Франция.