18

Анонимен

преди 5 години

Само се дърляте,мразите и не уважавате съперника.Това е типично по български.Аз пък казвам че бяхме свидетели на един исторически мач,между два Велики отбора.Като класа мача беше между най-големите играни някога в Шампионската лига.Много силна игра и на двата отбора.Единствено индивидуалната класа на Меси и Суарес реши двубоя.Респект и към двата отбора за играта която ни демонстрираха,за такива мачове гледам футбол!

17

Анонимен

преди 5 години

Доста смешни коментари, единствено късмет имали Барса, не знам си какво, не знам си защо. 3 на 0 е резултата, каквото и да плямпате, Барса ги убиха. Вярно е че Ливърпул натискаха много, но до там. 3 на 0, да се знае!!!

16

Принца на Персия

преди 5 години

Принца не успя да надскочи селския си манталитет от селото в Египет! Видя се класата му с гредата накрая сам с/у празна врата/ уточнявам класата му е световна, но за ливърпул/, че не е като фараона Меси! Английският балон се спука- тотнъм и ливърпуул, Все пак всички харесваме Английското първенство, но заради чужденците! Арабина е нисък и късокрак- затова е бърз с финта и му се връзват, а не,че тича много. Като Агуеро-копие. Еде Хазар и Меси са друга класа-те и тичат много. Дано вкарат 3 гола Ли

15

Анонимен

преди 5 години

Барса изигра перфектния мач .Изчака Ливърпул да се наиграят и уморят и след това ги размаза.Най позорния мач за Ливърпул.Оставка за големия тактик *** КЛОП.

14

Видин

преди 5 години

Това е най-слабия отбор на Барса в последните 15 години,единствено гения на Меси и лудия късмет ги измъкват.Ливърпул е способен на 3-0 в Англия,но за целта трябва Меси да няма ден и късмета този път да е с червените.Каквото и да стане се надявам Аякс да вдигне купата.

13

Анонимен

преди 5 години

Барса изигра перфектния мач .Изчака Ливърпул да се наиграят и уморят и след това ги размаза.

12

Анонимен

преди 5 години

Абе какви са тия нападатели на Мъртвото, от няколко метра не могат да улучат вратата.Поредните безтитленици.

11

1

преди 5 години

До ХейтърКъсмет, късмет, ама за който може да се възползува.Който е "дървар" и не може, губи!

10

600

преди 5 години

Кое не е ясно? 😀

9

Трябва ум в главата

преди 5 години

До Хейтър 9Гледаш футбол от много години, но то само с гледане НЕ СТАВА, трябва и да се мисли. Барса нарочно се дръпна малко второто полувреме, защото знаеха, че Ливърпул ще се опитат да вкарат гол. Това е тактика, брат'чед, пуснаха ги да нападат и им мушнаха още 2 гола. Пък ти си разправяй, че е късмет.

8

Хейтър

преди 5 години

Гледам футбол от много години, но не бях виждал някой да надиграва Барса на Камп Ноу по подобен начин. Барса бяха смазани от тази преса на Пуул, невероятна лява зона, където Робертсън и Мане буквално се подиграваха със Сержи Роберто. Второто полувреме до 60та минута Барса не знаеха къде се намират. След това много късмет при втория гол и геният на Лео при фала бяха достатъчни. На реванша ако паднат 2 гола първото полувреме във вратата на Барса, може и да стане мач. Финалът се очертава Барса-Аякс

7

Некакъв

преди 5 години

Феновете на Барселона да не бързат да се радват рано. Ливърпул е голям клуб с традиции. Ако барса играят така в Англия, нищо чудно да гледаме финал Ливърпул - Тотнъм !!!

6

Дъ

преди 5 години

Барса без меси са ниво логронес, реал без роналдо стигнаха ниво логронес.

5

Анонимен

преди 5 години

Изобщо англия ,не е назад. Да не забравяме че големите трансфери в Испания идват точно от Англия. Барса има просто Меси ..Това е достатъчно .Реал имаше Роналдо ...Това е достатъчно.Барса без меси, ще потъне като Титаник. Банда некадърници лежат на гърба на джуджето .

4

Анонимен

преди 5 години

Барса са велики! Английския футбол и лига от десетилетия са много по назад от испанската. Доказателство са милиардите които се въртят в испанската лига, звездите които играят там и че един мач като "el clásico" се гледа в цял свят

3

Жоро

преди 5 години

лузърите продължават да се мислят за много велики, но свраките ще ги приземят в събота и ще им връчат поредната калъфка :-)

2

W A1 Mtel

преди 5 години

Много слаб отбор на Барселона как изобщо стигна до тук, тези три гола пълен смях няма такъв калитаршки късмет. Ливърпул ги надигра и можеше да ги бие с 4 на 0

1

Анонимен

преди 5 години

Имаха единствено късмет, нищо друго.