42

Анонимен

преди 5 години

Убиеца му още не е осъден

41

Бай Благой

преди 5 години

Не мога да разбера негативните коментари. Не било редно да има частен паметник. Или как щяла да изглежда магистрала Тракия осеяна с паметници?Аз смятам че специално на магистралата са задължителни такива паметници. За да може някой хора да се замислят преди да направят постъпка евентуално с фатални последствия. А за тези които не се замислят поне техните паметни може да спасят някой човешки живот

40

Анонимен

преди 5 години

Тоз народ дращи върху колизеума, пък да чупи статуя е напълно закономерно. Варвари.

39

?

преди 5 години

Да сложат там една къща за гости и никой няма да смее да я пипне.

38

Иро

преди 5 години

С нищо не е виновен ю-Радев. Той е икона на БСП.

37

Анонимен

преди 5 години

Голям праз. В градинката пред църквата "св. Седмочисленици" (преди да я ремонтират) и която е на 30 метра от МВР, имаше една чешмичка.Тази чешмичка най-редовно я чупеха, докато накрая не я разбиха на парчета.МВР или общината да не би да направиха нещо? *** моля ви се, едните са заети да си вдигат заплатите с протести, а другите - да усвояват еврофондовете.А тук говорят за малка фигурка в парк. Как изобщо сте очаквали тя да оцелее в София?

36

Mister Cro

преди 5 години

От този народ нищо не става! Днес една мутрееща се "софеанка" ме засече много опасно на два пъти на бул.Сливница в София. Настигнах я на следващото кръстовище и на въпроса "защо е това поведение" , получих отговор "че съм селянин и да си ходя в Благоевград" (понеже съм с Е номер).....пълно е с ненормалници!!!!

35

Totenkopf

преди 5 години

Значи "графитите" са някаква форма на култура, а аз си мислех, че е вандалство и се преследва от законът. Големи малоuмници сте тук и преди съм ви го казвал, чак снима неква ограда и показва "поруганите" графити. И въобще има ли право всеки да си слага където си иска отвън такива "паметници"???

34

Д-р Исня

преди 5 години

Паметникът е неутрален и не изразява тъжен помен. Напротив - символизира дроброта и хармония. Одобрявам този паметник, не одобрявам персонализирани надгробни плочи. Вандалите почупили монумента не са го направили от личен мотив - те рушат, защото са бесни, че са пропадняци и никой не им куса в устите. Иправят се срещу системата, която не ги храни.

33

Анонимен

преди 5 години

А бе хора,има ли начин да не ми натрапвате безпардонно своите графити,своята гърмяща музика,своите проблеми и трагедии,своите реклами!

32

Анонимен

преди 5 години

Спирката блок222, в Младост 2, също я използват за гробище и всеки ден си развалям настроението като мина оттам! Не защото съм безбожник! Това е заемане на публично пространство и не съм съгласен да оплаквам насила непознат!

31

Анонимен

преди 5 години

Явно Софийските гробища са недостатъчни за някои! Мръсни са,занемарени,но това е мястото за почит,спомен и уважение!

30

Анонимен

преди 5 години

Частни паметници в публичното пространство не би трябвало да има,било то и надгробни плочи носещи мъката и спомена по някой! А вандали има на всяка крачка в София и тихата ми надежда е да се създаде общинска полиция за ред и превенция!

29

Анонимен

преди 5 години

Абе, да има паметници на всеки метър! В тази държава е гробище! Разхождайте се в парковете между паметници, работете до паметници, на входовете на къщите ви и детските площадки някога са починали хора, да им се вдигнат паметници. Излезеш ли, докъдето ти вижда окото да са паметници! И ги заобикаляйте тихо!

28

АнонимеН

преди 5 години

АБСОЛЮТНО НЕ ПОДКРЕПЯМ ПРАВЕНЕТО НА НАДГРОБНИ ПЛОЧИ ПО ПЪТИЩАТА НА ТОЗИ И ОНЗИ ЗАГИНАЛ ГРОЗНИ И НЕПРИЯТНИ СА.--------------------------------------------------------------------------------------------------------УЧУДВАЩО Е , ЧЕ ТАЗИ СТАТУЯ НА АНГЕЛЧЕ ИЛИ ХЕРУВИМЧЕ КВОТО Е ТАМ Е ОСТАНАЛА НЕСТРОШЕНА ПРОСТО ЗАЩОТО Е СЛАДКА

27

Анонимен

преди 5 години

Не може навсякъде да е осеяно с паметници, вази, шишета, оградки, въпреки мъката на близките. Не може емоцията да е водеща, когато не живееш сам. Все пак никъде по света го няма, а хора загиват навсякъде! Все ние ги измисляме тези глупости. Как ви се струва, ако магистрала Тракия е осеяна с паметници.

26

Анонимен

преди 5 години

По времето на Радев поругават паметници на убити по времето на Плевнелиев. Поне нивото на престъпността е паднало от убийства на хулиганства.

25

До do24

преди 5 години

Образовай се малко, Радев може да наложи вето на вандалските прояви срещу паметници на наръгани деца.Но не го прави, а мълчи, а заплатата му се начислява за нищоправене!

24

Василеви

преди 5 години

Абсолютно подкрепям Сократис!Миналата година моторист се заби близо до нас в един уличен стълб и загина.Сега на мястото родителите са поставили на тротоара надгробна плоча със снимка, имена, дати, ваза за цветя и всичко както е и на гробищата.Абсолютно неприятно е всеки ден минавайки оттам да гледаш и съпреживяваш тази трагедия.Питам се, тези роднини как може да са толкова егоистични и да тормозят всички с тяхната мания.Това е недопустимо и общините трябва да разтурят тези импровизирани гробища!

23

do24

преди 5 години

С какво пък ти е виновен президента? Той е с представителна власт.