28

Анонимен

преди 5 години

тая ли а

27

Анонимен

преди 5 години

а тая ли

26

Анонимен

преди 5 години

..че и този пъпеш до нея,да гледаме.

25

Анонимен

преди 5 години

Ужа!Какво ни интересува,че Цовева чака дете,при това второ?!Едвам се отървахме от писанията, за скандалното й битие.Коя е тя,какво значимо е направила?Дъщеря на номенкратурчик в медиите/БНТ/.

24

Ганчо

преди 5 години

Пенка Драганчева и тя чака второ дете. Крие бременноста си и тя.

23

Анонимен

преди 5 години

До 65извинявай къде в тая ситуация е Великата Анахид ТачеваТая щом телефонните измамници й измъкнаха пари каква адекватна реакция чакаш от нея?

22

EMИ

преди 5 години

НЕ Е ЗА ВЯРВЯНЕ ЩЕ СЕ РАЖДА НОВ ЖИВОТ А КАКВА ЗЛЪЧ И ЛОШОТИЯ СТРУИ ОТ ПОВЕЧЕТО КОМЕНТАРИ.

21

65

преди 5 години

Като казвам ,че е скършила хатъра искам да кажа.че не живее по правилата на тъ пите комумистически морални правила.Просто мисля като теб.

20

65

преди 5 години

Пак съм аз-65. Ами що да не роди второ,без значение от кого.Важното е сега много да е влюбена,и да го обича.Тая има поврче пари от любовниците си,със сигурност.Не и пука.Но просто иска пак да е майка.Чудесно.А Андреа нека се бави.(е ,ако няма проблем)и други лигли.

19

ПроСоТо

преди 5 години

До 65и как е "скършила хатъра" на родата?...Напротив,просто е спазила ТРАДИЦИЯТА в тая "рода"!баба й -Анахид Мелкон Тавитян първо се омъжва за оня МАФИОТ на "соцкиното и театър"-известния на времето си развратник "Коста Цонев",после са фърля на врата на "Тачев"....демек,СЪЩАТА ИСТОРИЯ!!!.."И нищо ново под слънцето"....

18

65

преди 5 години

До 18' ,Да ,грозно беше това изказване на Цонева ,че не е загрижена за племенника си.Ама ,извинявай къде в тая ситуация е Великата Анахид Тачева(Цонева) ,която заряза всички за да избяга от гадния Коста Цонев?Така са си подредили живота _така да си живеят.Брака и със сина на Янчо Таков е бил пълен цирк.Нима никой не е усетил ,че няма любов?Я стига ,те не се сещат един за друг ,не се обичат,а ние си пишем.

17

Байчо

преди 5 години

Да, личи си, че е бил плътно зад нея.

16

65

преди 5 години

Не е красавица,но има невероятен чар.Не съм я виждала на живо,но ми се струва ,че е душата на компанията.И кой се осмелява да каже ,че е срам за родата?Тя просто не е сухарка ,и е не е очакваното комунистическо чудо.Дядо и Коста може да е добър актьор ,но като човек е бокл лук.Просто Деси е по-добра и честна и непукиз от Николетка ,Андреа и други кикимори смешни.Тя си живее живота ,не пречи никому ,не злослови.Просто е скършила хатъра на родата .Както се казва.

15

Esc.

преди 5 години

От 50 коментара само 16 са останали. Трябва да подскачаме от вълнение или какво?

14

Анонимен

преди 5 години

А Николета Лозанова и Алисия кога ще се похвалят, че са бременни? Техните мъже какво чакат? А вие, драги съфорумци какво чакате? Спите ли с жените си? Ще правите ли деца? Няма нищо по- хубаво от това да се раждат бели деца! Раждайте, за да има бели деца и българчета

13

Анонимен

преди 5 години

Няма лошо , че Деси Цонева е забременяла! Да раждат българките - било то умни, красиви и образовани ..... важното е да раждат и българите да имат деца, защото България е в демографска катастрофа!

12

Анонимен

преди 5 години

Тая Деси Цонове не блести нито с красота, нито с приятен външен вид, нито със знания и ум, нито с добро поведение. Е, бива я...за други неща... предназначени за лица над 18 години. Иначе няма лошо, нека да ражда жената и още деца да има, все пак е жена и хиперсексуална, поне към това да се насочи - да ражда и да се размножава. Всъщност една жена, каквато и да е тя трябва да ражда; не ражда ли една жена (освен ако е със заболяване), не иска ли да забременява и да ражда - такава НЕ е жена!

11

Анонимен

преди 5 години

До БГ"Много я сърби тая, много !"---На баба си Ани Цонева (Анахит Тачева) се е метнала ...Хем водеяа, хем я сърби ... :)Дядо й, артистът Коста беше по готин от мъжа й, издателя Явор, пък ... И него го шитна баба й. :)

10

Анонимен

преди 5 години

Ми, те тия "звезди", "водещи", "ВИП"-ки с друго ме могат, затова само с това се хвалят че били бременни, т.е., че ги е...т. :)Ами ако се надигнат на протест бременните жителки на "Столипиново", например, че не ги пубикувате, представяте ли си какъв етнически скандал ще стане. :)Публикувайте нещо такова и за ромките ... :)

9

Цоста Конев

преди 5 години

Дано да е уродливо като дедо си.