10

До Мария Гаргамел

преди 5 години

А на теб като ти пречат хората и претендираш за големи финансови възможности най-добре си построй собствена магистрала и се движи по нея. Така и ти няма да пречиш на другите. А ако не ти достигат средствата си купи самолет. По-евтино ще ти излезе. А иначе пътищата са за обществено ползване, а не са ти лична собственост, за да даваш акъли, кой може и кой не да се движи по тях:-))

9

Мария Гаргамел

преди 5 години

Нека да седят и да чакат на тунелите, докато им уврят главите на селтиците. Да им се направи бензина и нафтата по 5 лв, да ги питам тогава ша ми правят ли задръстване с прибиранки по селата з а секи празник. Само правят ндприятно пътуването и шофирането на хиляди нормални хора с нови автомобили и европейски доходи. Да се забрани използването на магистрали на прошляци с коли под 30000 лв.

8

Еееех времена

преди 5 години

По бай-Тошово време нямаше задръствания на границата... Съсипаха я тая държава!

7

Дядо Ви

преди 5 години

20 години Хемус е в ремонт. През това време в Южна България направиха 300 километра нови магистрали, за Гърция и Турция. Еми и хората в Северна България плащат Данъци. В тунела има по едно платно във всяка посока, какво като преди тунела има 2??

6

Анонимен

преди 5 години

Кой телевизионен канал предава ръгби от Австралия?

5

Тръба

преди 5 години

Народа беден-гладен, няма какво да яде! Едва свързва двата края.

4

Анонимен

преди 5 години

Утре хората ше пият, голямото преселение ще е на 6-ти Май.

3

Driver

преди 5 години

2119 година: Линията Земя- Марс се движи по разписание. Тунел Витиня в посока София е затворен за ремонт.

2

Анонимен

преди 5 години

Кво голямо прибиране кви пет лева? Утре ще е по рехаво и от нормалните дни, ама нали трябва малко мисъл в некои кратуни.

1

Анонимен

преди 5 години

Днес съм чакал 20 минути на Витиня беше около 19:00ч. Утре ще е мама мия.