324

Анонимен

преди 5 години

С тия му изказвания Местан си прави много лоша реклама. Той трябва да бъде изпратен на психологическо изследване, видно е че катастрофата която направи и има и смъртен случай сериозно е разклатила псхиката му. Нормално е да е така, но следва да потърси добър психолог.

323

ГоГо

преди 5 години

Тоя се оплете. Фишове/актове се издават на одушевени, макар и той да не е, а на автомобили. Какви коли собственост на дпс, какви 5 лева?!

322

Анонимен

преди 5 години

Това го говори нарочно за да дразни българите, пък вие какви сте лапнишарани и веднага взехте да се газирате.

321

Анонимен

преди 5 години

Безочен наглец. Дано Господ му даде заслуженото.

320

Анонимен

преди 5 години

Ще го оправдаят,защото Боко го чака да се вземат....

319

z-rock

преди 5 години

Не разбрах, защо тихомълком свалихте статията за -българи- катастрофирали с бус в Румъния ..от Търговище, с бус без лиценз!!! Ние тези неща много добре ги знаеме!!

318

ЕВО

преди 5 години

Местане,Местане,когато си отнел човешки живот и тези родители ще носят мъката си докато са живи ти трябват само ТРИ неща.СМИРЕНИЕ,ПРОШКА И ПОКАЯНИЕ.ЗАПОМНИ ГИ!

317

От Грях та на Радост

преди 5 години

Мастан е умен "От гях ти на душата, Местане" той ще завърти в действието "Радост за Gъзът ми"

316

Признай си.Предай се

преди 5 години

Баба Местан, признай си, и предай се, Народът в едно с ДПС ще те разбере. Ще си платиш глобата, ще си изседиш годините и отново пречистен и без петно в биографията ти ще можеш да се бориш срещу онези които разрушават единството на ДПС.Основат, Градите и съзидател на неетническа турска партия само те издига високо в символите на Демокрацията, Християните икона за теб ще изпишат, Мюсулманите коч за тебе ще колнат.Ти само си признай и се предай, Народът ще те разбере и можеби прости, то Баба Лютви

315

ВиваЗимбюлРеволушън!

преди 5 години

Разместете тоя Местюн където му е мястото та белкем ахналниа нерв му миряса кът му го наместят с предозадни залашквания на унуй мяасто.Лютви Местан е нещо друго. Светъл политик, провел в ДПС Зимбюлената револжция, образован, начетен и мъдър, мирогледът му на патриот, с европейско виждане и култура, Лютви Местан е водач от балкански а защо не и от Европейски и Сетовен мащаб. Грешката която неговата кола е направила, няма нищо общо с човечността и човеколюбието на Лютви. Вива Зимбюл Револушън!!

314

Лютия Фес

преди 5 години

Нагъл и неграмотен! Даже не знае как се излиза на главния път от тази отбивка.

313

Да

преди 5 години

До АнонименЗаключил се е в колата, като бащата на Румен Радев. Пфу...

312

Истина

преди 5 години

какъвто и да е, щом е нарушил правилника и е убил човек е за затвора!

311

Анонимен

преди 5 години

грях ти на душата Местане.

310

уточнение

преди 5 години

Помня как преди 20 години само заради новата му кадъна Ширин ,ДПС направи агенция за закрила на детето.Агенция с ранг на министерство.И как после този селски даскал отиде да се крие като мишка при Гьокче.Предателствата на Местан са безбройни.Цялата му антибългарска дейност се финансира от Турция.ДАНС спи!

309

Патриот

преди 5 години

Нагла гнусна невестулка!

308

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

дали е исса или алла, той си знае работата. а тоя да си ги плямпа предизборно как му е драго.

307

Анонимен

преди 5 години

Дано Господ те накаже до десето коляно,до внуците и правнуците ти.

306

Андрешко

преди 5 години

Нееее, той е невинен .. не може да е виновен ... аз съм с8игурен, че и ще осъди водача на другият автомобил ... помнете ми думат !! Помните ли катастрофа на магистрала Тракия с белият автобус !!!!!!!!!!! Жената с синята кола е виновна !!! Помните ли, че се появи един Кошаревец по тв и каза че под буса е имало кола !!! Помните ли че едно момиче от буса каза че шофьора е пишел нещо на телефона !!!! Това не е държава !!!!

305

Анонимен

преди 5 години

До318. Ало, по пътищата има и по тежки случай. Отиде и майката и детето.